Çamoluk’ta Ramazan Karşılaması

Çamoluk Kur’an Kursu Derneği tarafından organize edilen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan “Ramazan Etkinlikleri” bu sene Göl Parkta yapılacak.

Çamoluk’ta Ramazan Karşılaması
 



Çamoluk Kur’an Kursu Derneği tarafından organize edilen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan “Ramazan Etkinlikleri” bu sene Göl Parkta yapılacak.
Zengin içeriğe sahip programlar , 27-28-29 Temmuz günlerinde akşam saat 18:00 da Göl Parkta yapılacak.
Bu yıl yapılacak olan  ramazan etkinliklerine tüm köylerden yoğun katılım olması bekleniyor. Sanatçı Ufuk Akın’ın katılacağı programlara ayrıca, Neyzen, Semazen, ve  Udi  sanatçıları katılacak. 29 Temmuz 2011  Cuma günü akşam ise, Giresun Türk Tasavvuf müziği korosu programda yer alacak.
Yine program içerisinde Çamoluk Arif Safi Lisesinden mezun olun ve Kur’an Kursunda Üniversiteye hazırlanıp ta sınavı kazanan öğrencilerin başarısı, programa katılacak olan Çamoluklularla paylaşılacak.
Çamoluk Haber olarak,böylesi bir programı Çamoluk’ta gerçekleştirdikleri için, Çamoluk Kur’an Kursu yöneticilerini tebrik ediyor ve bu çalışmaların devamının da artarak gelmesini temenni ediyoruz.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Emrah YESİR
Emrah YESİR - 13 yıl Önce

Giresunun şirin ilçesi çamolukta yaşamak bazan mutluluk vesilesi bazanda üzüntü kaynağı oluyor kimilerimiz için. Bazan çamoluğa dair ümitlerimiz tükeniyor yaşayacak başka mekanların hasretini çekiyoruz. Bazan çamolukta olmaktan mutluluk duyuyoruz. dün çamolukta yaşıyor olmanın ilk defa derinlemesi mutluluğunu yaşadım. Çamolukta bana dair inancıma kimliğime dair bir program tertipledi çamoluk kuran kursu derneğimiz. İsmail hocamı kutluyorum tek kişilik bir ordu. çamoluk maneviyat cephesinde güçleniyor. allah ım daim kıl. görebildiğim ise bu yapılan çalışmaya ilçe esnafının tek kuruşluk sponsorluk yapmaması. kendilerinden istenmediği içinmi yapılmıyor,yapılmak istenmediği için mi yapılmıyor orasını bilmiyorum. tek kişiye bu kadar yük çok. her nerede olursak olalım duyarlı olalım.

SEFA AKBULUT
SEFA AKBULUT - 13 yıl Önce

Bu programı hazırlayıp sunanlardan ALLAH razı olsun çok güzel bir program hazırlanmış baya bir emek harcanmış. Çamoluk için bir ilk yaşandı. İnşallah bunu gelenekselleştirerek her sene yaparlar Çamoluğun ve Çamoluk halkının bunlara çok ihtiyacı var.İSMAİL hocamızdan da ALLAH razı olsun diyorum ALLAH görevinde daim etsin .

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205