Çamoluk Spor dan Eski Hocasına Ah de vefa

Yaklaşık 15 yıldır Çamoluk’ Maliye de göreve yapan Lokman Şimşek Akçakoca’ya tayin oldu.

Çamoluk Spor dan Eski  Hocasına Ah de vefa
 
Yaklaşık 15 yıldır Çamoluk’ Maliye de göreve yapan Lokman Şimşek  Akçakoca’ya tayin oldu.
Göreve başladığı günden itibaren Çamoluk ve Çamoluk’lu için her zaman bir şeyler yapma gayretinde olan Lokman Şimşek’i de Çamoluk’lular yalnız bırakmadılar ve kendisine bir veda yemeği tertip ettiler.
Çamoluk’ta görev yaptığı dönemlerde özellikle de gençlerle ilgili bir şeyler yapma gayretinde olan Lokman Şimşek, Çamoluk Spor’un kurulmasına öncülük yaptı ve bir dönemde futbolcu olarak hizmet verdi.
Son dönemlerde Çamoluk Spor’da teknik direktör olarak da görev yapan Lokman Şimşek,Çamoluk Spor’a başarılı bir sezonlar  yaşattı. En başarılı dönemlerini Lokman Şimşek’le yaşayan Çamoluk Spor’da eski hocasına ah de vefa örneği göstererek, onun adına Yeşilırmak Lokantasında veda yemeği verdi.
Veda yemeğine Bir çok Çamoluklunun yanında,ilçede görev yapan Çamoluk Nüfus Müdürü,Tapu Müdürü,Mal Müdürü ve Maliyeden çalışma arkadaşları katıldı.
 
Yemekte bir konuşma yapan Lokman Şimşek, Çamoluk’u çok sevdiğini ve çalışma hayatı boyunca da Çamoluk’tan ve Çamoluklu dan hiçbir zaman şikayetçi olmadığını söyleyen Şimşek,ayrılık gerekçesi olarak çocuklarının eğitimlerini gösterdi.
Şimşek,”Memuriyet hayatımın yarısı Çamoluk’ta geçti,Çamoluk’tan memnun ayrılıyorum, ve Çamoluk’u hiç unutmayacağım . Bu zamana kadar hiç kimseyi kırmadım ve hiç kimseye de kırılmadım” diye konuştu.
 
Lokman Şimşek ten sonra konuşan Çamoluk Spor Onursal Başkanı ve Has Parti İlçe Başkanı Ümit Akmaz’da Çamoluk’a yaptığı hizmetlerden dolayı Lokman Şimşek'e teşekkür ederek,”Lokman bey ilçemize gerçekten güzel hizmetlerde bulundu, 15 yılı ilçemizde geçti,
Çamoluk’a ve Çamoluk Spor’a yaptığı   katkılarından dolayı kendisini Fahri Çamoluk’lu ilan ediyoruz dedi
Yapılan konuşmalar dan  sonra Çamoluk ve Çamoluk Spor adına Lokman Şimşek’e Ümit Akmaz tarafından plaket verildi.
 
Bizlerde Çamoluk Haber olarak Lokman Şimşek’e Çamoluk ve Çamoluk Spor’a yaptıklarından dolayı teşekkür ediyor ve kendisine bundan sonrak,i yaşamın da başarılar diliyoruz.
 
Çamoluk Haber





 

YORUM EKLE
YORUMLAR
muharrem MEST
muharrem MEST - 13 yıl Önce

Yorumlarınız yayın ilkelerimize uymadığından yayınlanmamıştır.

Ali Mutlu Güncan
Ali Mutlu Güncan - 13 yıl Önce

Kardeşim yolun açık olsun. Çok emeğin geçti Çamoluk'a. Allah yeni yerinde güzel insanlarla karşılaştırsın seni...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205