Vali Yaman Helallik İstedi

Son açıklanan valiler kararnamesiyle birlikte Kırklareli'ne atanan, Giresun Valisi Mustafa Yaman veda etti.

Vali Yaman Helallik İstedi

Son açıklanan valiler kararnamesiyle birlikte Kırklareli'ne atanan, Giresun Valisi Mustafa Yaman veda etti.
Vali Yaman, bir restoranda Giresun Valiliği tarafından kendisine verilen veda yemeğinde yaptığı konuşmada, 21 ay Giresun'da görev yaptığını belirtti. Giresun halkından görev süresince büyük destek gördüğünü aktaran Yaman, "Giresun'da bulunmaktan ve görev yapmaktan mutluluk duydum. Giresun'da keyifle 21 ay süreyle görev yaptım. Bu görevimde halkın büyük desteklerini gördüm. Bana gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Giresun halkını tanımaktan çok mutluyum. Sizlerden haklarınızı bana helal etmenizi istiyorum." dedi.
Vali Yardımcısı Osman Demir, Vali Yaman'a plaket verdi. Yemeğe Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Güder, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Başsavcısı Radi Akyol, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Vali Yaman'ın hafta sonu Giresun'dan ayrılması bekleniyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
muharrem mest
muharrem mest - 13 yıl Önce

amörtösörlü döner koltukta oturana helallik verilmez çamoluklu sadece adını duydu kendisini hiç görmedi .hakkı geçene helallik verilir.veya alınır.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205