Yenice Derneğinden; BİRLİK KAHVALTISI

Yenice Beldesi Dernek Yöneticileri Çamoluk ve Köy Dernek Başkanı ve Yöneticilerini bir araya getirdi.

Yenice Derneğinden; BİRLİK KAHVALTISI
 Yenice Beldesi Dernek Yönetimi tarafından düzenlenen ve Çamoluk Köy Dernek Başkanlarının katıldığı  sabah kahvaltısı 17 Kasım 2013 Pazar günü Yenice Beldesi Kültür Merkezinde yapıldı.

35 -40 kişinin katıldığı tanışma kahvaltısında uygulamanın sürekli olması için karar alındı.
Yenice Beldesi Dernek Yönetimi adına,Dernek Sekreteri Süleyman Kahraman yaptığı açıklamada,  Davetin amacının Çamoluk ve Köy Dernek Başkanı ve yönetimleri ile tanışmak ayrıca önceki yıllarda yaşanan kırgınlıkların da ortadan kaldırılmasına çalışmak olduğunu açıkladı.
Süleyman Kahraman, "Dileğimiz  bu uygulamanın aylık  olarak sürekli olmasıdır" dedi 
Söz alan diğer dernek başkanları da, Süleyman Kahraman'ın teklifinin olumlu olduğunu belirterek, Her ay bir araya gelme kararı aldılar.
Bazı Dernek başkanları, önümüzde ki yerel seçimlerde Çamoluk'lu Belediye Başkan adayı ve Meclis Üyesi adaylarının desteklenmesi gerektiğini gündeme getirdiler.
Kutluca Köyü Dernek Başkanı Kazım karaçoban'ın teklifiyle ikinci kahavaltının 29 Aralık Pazar günü Kutluca Köyü Derneği tarafından verilmesi kabul edildi.
Üçüncü sırada ise Usluca Köyü yer aldı.
Toplantıya katılanlar kahvaltı sonrası,Yenice Kültür Merkezinin terasında çay içip sohbet ettiler.

Çamoluk Haber









YORUM EKLE
YORUMLAR
FATİH AYDIN
FATİH AYDIN - 10 yıl Önce

Bir TV programına katılmam sebebi ile bu güzel organizasyonda bulunamadım. Toplantıyı düzenleyen Yenice Derneği'ndeki kadim dostlarıma, köy derneklerimizin kıymetli yöneticilerine ve Çamoluk Derneği adına toplantıya katılan Kadir Alegöz, Murat Dağıtmaç ve Hüseyin Kızılhan'a teşekkür ediyorum. Birliğimizin daim olması dileği ile...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205