Çamoluk ve Esenler Belediyesinden Kardeşlik Örneği.

Esenler Belediyesi ve Çamoluk Belediyesi Kardeş Belediye kararı alarak, Çamoluk kapalı pazar yeri için önemli bir adım atılmış oldu.

Çamoluk ve Esenler Belediyesinden Kardeşlik Örneği.

Daha önceden söz konusu kararın temelini atan yetkililer, 8 Eylül Perşembe günü, Belediye meclis toplantısında, Esenler Belediye encümeni İlyas Duras'ın açıklamasıyla karar kardeş belediyecilikle sonuçlandı.

KAPALI PAZAR YERİNE ADIM ADIM.

Esenler Belediyesinden, Çamoluk kapalı pazar yerine destek, pazar yerinin startını vermek için resmiyet kazandırıldı.Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz' de önemli projede mücadele vererek, resmiyete dökülen kararı, memnuniyetle karşıladı.

ESENLER BELEDİYESİ SÖZÜNÜ TUTTU.

Esenler Belediyesi meclis üyesi, aynı zamanda, Çamoluk Yenice nüfusuna kayıtlı, İlyas Duras'la yaptığımız görüşmede, konuyla ilgili şu ifadelerde bulundu, Duras " Çamoluk pazar yerinin bir an önce harekete geçilmesi için böyle bir kararı resmiyete döktük. Esenler Belediyesi'nin cüzi de olsa maddi katkı sağlayacak. İnşallah kısa zamanda diğer belediyelerden de kaynak sağlayarak pazar yerinin oluşturulması için gerekli takibi yapacağız. İlçemize hayırlı olsun. Esenler belediyesi sözünü tuttu. Fatih Başkanımız konuyla alakalı çalışmalarına devam ediyor. Bir an önce ilçemize kapalı Pazar alanına kavuşturmak için ilgili makamlarca görüşmelerine devam ediyor" sözlerine yer verdi.

Haber: Murat Özdemir

 

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2022, 08:26

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Aydınoğlu
Mustafa Aydınoğlu - 2 yıl Önce

Öncelikle pazar yeri için Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum biliyorsunuz pazar yerleri üreticilerin ürettiği ürünü sattığı ve tüketicilerin de ihtiyaçlarını temin ettiği yerlerdir yıllarda çamoluğa giderim Çamoluk pazar yerinde kaç tane çamurluk lu esnaf var ve çamurlukta üretimi yapılıp da Bu pazarda satılan ne var hiç araştırdınız mı iki Sorumun da cevabı %10'u geçmez inşAllah yanılıyorumdur Bence istihdamı artıracak önlemler alınmazsa ilçe olmaktan çıkartılacağız taşıma su ile de değirmen dönmez

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205