Okçaören'de Mallı Başkan Güven Tazeledi!

Çamoluk Okçaören Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneği geçtiğimiz haftasonu kongrelerini gerçekleştirdi. Kongreden mevcut başkan İbrahim Mallı ,üyelerden güven oyu alarak görevine devam etme kararı çıktı.

Okçaören'de Mallı Başkan Güven Tazeledi!

Okçaören Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneği 03 Mart 2024 Pazar günü dernek binasında gerçekleştirdiği kongre ile yeni dönem başkanlık seçimini belirlediler. Kongre sonunda İİbrahim Mallı başkan olduğu dernekte yeni dönemde de bu görevine aldığı güven oyu ile devam edecek. Çamoluk Dernek Başkanı yoğun programları nedeniyle kongreye katılamazken tebrik mesajı gönderdi. Canik güven tazeleyen Başkan Mallı ve yönetimini tebrik etti. Mallı aynı zamanda Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nde de yönetim kurulu üyesi halen devam etmektedir.

İbrahim Mallı kongre sonunda yaptığı açıklamada, “Gerçekleştirilen dernek kongresin de beni ve yönetim kurulu arkadaşlarımı bir kez daha bizleri bu 3 yıllık sürede göreve layık gören siz değerli üyelerimize çok teşekkürler ediyorum.Bir önceki yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarımıza da teşekkür ederim … Kongremizin Divan kurulunu yöneten başta Ergün mallı, Salim Mallı ve Gazi Mallı ya çok teşekkür ediyoruz ” dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024, 08:46

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205