Başkan Fatih Düz İstişare Toplantısında Konuştu

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz 31 Mart Mahalli İdareler seçimi için istişare toplantısında Çamoluklular ile bir araya geldi.

Başkan Fatih Düz İstişare Toplantısında Konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi Çamoluk İlçe Teşkilatı tarafından 10 Mart 2024  pazar günü İstanbul Çamlıca'daki Çamoluk Dernek Merkezinde düzenlenen kahvaltılı istişare toplantısında, Çamoluk Belediye Başkanı ve MHP Çamoluk Belediye Başkan Adayı Fatih Düz vatandaşlar ile bir araya gelerek, geçmiş dönemde yaptıkları ve gelecek beş yılda seçildiği takdirde yapacakları projeleri İstişare toplantısına açıkladı

Toplantıya, Çamoluk Köy ve Mahalle Dernek Başkalrı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, İş Adamları ve vatandaşlar katıldılar.

Programa Köroğlu Mahallesinden yoğun katılım olduğu gözlendi.

Program slayt gösterisi ile başlarken kahvaltı  ile devam etti.

HüseyinYetimova'nın sunuculuğunu yaptığı toplantıda, Çamoluk Belediye Meclisi üyesi adayları da tek tek anaos edilerek tanıtıldı.

Daha sonra, MHP Çamoluk İlçe Başkanı Murat Kaleli söz alarak, toplantıya katılımdan dolayı teşekkür ederek, adaylarına destek istedi.

MHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Ali Tatar'da söz alarak, 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde kendisine ve Belediye Başkan Adayı Fatih Düz'e destek istedi.

Son olarak söz alan Belediye Başkanı Fatih Düz, söze Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'i eleştirerek başladığı konuşmasında, Çamoluk'a doğalgazın geldiğini, mayıs ayında yapılacak çalışma ile de Yazılar ve Karşıyaka Mahallelerinin doğalgaza kavuşacağını söyledi.

Kapalı spor salonunuda hizmete açtıklarını söyleyen Fatih Düz, taşkın koruma ve dere ıslah çalışmaları kapsamında, bir araç köprüsü ile bir de yaya köprüsünün yapılarak hizmete açıldığını, programda; bir araç köprüsü ile bir yaya köprüsünün daha olduğunu ancak, ülke şartları nedeniyle bunların yapılamadığını söyledi.

Çamoluk kapalı pazar yerinin de yapılarak hizmete hazır hale geldiğini söyleyen başkan Fatih Düz,

Çamoluk ilçe giriş  tabelası ile birlikte,  Hürriyet mahallesinden başlayarak, ilçenin çıkışına kadar olan yol güzergahı ve ilçe merkezinin aydınlatılmasının yapıldığını açıkladı.

Göreve geldikten sonra, pandemi sürecinin başladığını onun akabinde de 2023 yılında Kahramanmaraş merkezli depremin meydana geldiğini bunun da yapılacak bir çok işin aksamasına yol açtığüını söyledi.

Önümüzdeki dönemde, Çamoluk Küçük Sanayi Stesi, Atıksu arıtma tesisi, Güneş Enerjisi sistemleri projesi olduğunu söyleyerek vatandaşlardan önümüzdeki beş yıl için destek istedi.

Başkan Fatih Düz'ün konuşmasından sonra toplantıya katılanlar sırayla fotoğraf çektirerek salondan ayrıldılar.

Çamoluık Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2024, 20:24

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Çamolugu seven Camoluga en iyi hizmet edendir.
Çamolugu seven Camoluga en iyi hizmet edendir. - 2 ay Önce

Fatih bey boş konuşuyor,devlet köprüyü yaptı, taşkınlar için dere ıslahıni yine devlet yaptı, doğalgazi yine devlet yaptı.
Aydınlatmayi Hilal alüminyum yaptı. Bunları icraat yaptım diye pazarlıyor.buyuk düşünme büyük projeler yok tabi.

4 yıl önce su patlamış tamirat yapılmış hâlâ çukur tamiri yapılmamış hizmet anlayışı buysa birşey demiyorum. Fatih bey Çamoluk belediyesi makam koltuğunu doldurmaktan başka hiçbir icraatı yok.
Milletin karnı tok bu boş konuşmalara.
Hacı Canik i eleştirme hakkı yok, Hacı bey MHP yi destekleseydi bunların zerre sesi çıkmazdı.
Adam kimin iş yapacağını çok iyi bildiği için Çamolugu kalkindiracak nüfus getirecek adamın Ergün bakirhan olacağına inandığı için siyasi tercihine saygı duyacaksınız.
Bu kader seçimidir ya köy olacağız iş kapısı olmadıkça nüfus cekildikce çekilecek yada Çamoluk vadinin yıldızı olup Çamoluk isminin marka değerinin artacağı işsizliğin olmadığı bir Çamolugu seçeceğiz.
Ergün bey 5 sene görev yapıp damga vurup gideceğim diyor diğer adayın yanindakilerde bir dönem yetmez bir dönem daha seçilsin tam anlamıyla belediyeyi batırıp Alucra ya bağlayıp misyonunu tamamlayıp İstanbul a göçer heralde .

Zafer duzyurt
Zafer duzyurt - 2 ay Önce

Kazım amca bizim resimi koymamissin. İyi geceler abi

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205