Taşdemir Derneği Kahvaltısında Dernekler Bir Araya Geldi!

Çamoluk Derneği öncülüğünde, Çamoluk Köy ve mahalle Dernekleri kahvaltılı istişare toplantıları hız kesmeden devam ediyor. Bukez Taşdemir Köyü Derneği'nin ev sahipliğinde Dernek Başkanları Kahvaltıda oldukça yoğun katılımla bir araya geldiler.

Taşdemir Derneği Kahvaltısında Dernekler Bir Araya Geldi!

Çamoluk Derneği öncülüğünde, Taşdemir köyü Derneğinin organize ettiği Çamoluk köy ve mahalle dernekleri kahvaltılı istişare programı, 29 Ekim 2023 Pazar günü Çekmeköy'de bulunan dernek binasında gerçekleşti. Program sunuculuğunu yönetim kurulu üyesi Ahmet Karabulut üstlenirken, programa katılım oldukça yoğun olduğu görüldü.

Program Kur'an'ı Kerim tilaveti daha sonra Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Taşdemir Köyü Derneği Yönetim kurulu başkanı Şenol Köprübaşı selamlama konuşması gerçekleştirdi, Öncü Dernek Çamoluk Dernek Başkanı  Hacı Canik, misafir köy mahalle Dernek Başkanları ve yönetimlerine katılımları için teşekkür etti. Daha sonra Çamoluk Dernek Başkanı  birer selamlama konuşması gerçekleştirdi. Taşdemir köyü Dernek Başkanı yönetimi ve katılım sağlayan Köy dernek başkanları ve temsilcilerine teşekkür etti. Başkan Canik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve tüm gazilere minnet ve şükran konuşması gerçekleştirdi. Ardından Başkan Canik, sosyal ve kültürel işlerden sorumlu, ve aynı zamanda Usluca köyü Dernek Başkanı İsmail Aydın'ı kürsüye davet etti. Ses getirecek çok güzel proje organizasyonlar düzenlenme arafesinde ülkemiz depremle yüzyüze kaldı, bunlardan biride İstanbul Çamoluk buluşmasıydı, günümüzdeki Filistine yapılan zulümden dolayı programları iptal etmek zorunda kaldık dedi. Önümüzdeki zaman diliminde Çamoluk Köyler arası futbol turnuvası düzenlemeyi düşünüyoruz herkes takımlarını şimdiden belirmeye başlasın dedi. Futbol turnuvası konu alınmışken, Yenice Derneğinin düzenleyeceği gençlik şöleni Filistin zulmü nedeniyle iptal edildiği açıklandı. 05 Kasım'da 10 takımdan oluşan yaklaşık 150 gencin buluşacağı turnuvaya Yenice Dernek Başkanı Hasan Cebbar Esenler Kayalar spor tesislerine tüm hemşerilerimiz davetlidir dedi.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik devam ettiği konuşmasında, Giresun Milletvekili Profesör Dr Nazım Ellmasın projesi olan, 2023 adet çam ağaç dikim programı festival havasında Çamoluk Kaymakamlığı nezdinde Çamoluk ta gerçekleştireceğiz. Duyurusunu ilerleyen zamanda tarihi netleştirdikten sonra yapacağız tüm halkımızı davet edeceğiz, dedi.

Başkan Canik adına yönetim kurulunun Kaymakamlık ziyaretine değinen Canik, Çamoluk Kaymakamlığına yeni atanan Faruk Carfi'yi tekrar görevinde başarılar dileyerek mesaj gönderdi.

"CANİK" OYLARINIZI TAŞIMAYIN BIRAKIN DOYDUĞUNUZ YERDE KALSIN!

Başkan Canik, 2024 yerel seçimlerine değindi, özellikle oy taşıma mevzusu arka planda bulunduğumuz doyduğumuz bölgeyi kesinlikle etkilemektedir. Bırakın oylarımız doyduğumuz yerde kalsın. Taşımayalım her şey lütfen şeffaf olsun dedi.

Kılıçtutanköyü Dernek Başkanı Selim Varıcı Çamoluk Derneği Genel Başkanı Hacı Canik'e plaket takdim etti. Kendi Dernek yerimizi alıyoruz inşallah. "Çamoluk derneği ırmaktır bizler yan kollarıyız bizlere desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Kısmetse 12'inci ayda kongremizi kendi yerimizde yapacağız" diyerek teşekkür etti.

Ve daha sonra program kapanış konuşması yapılarak istişare toplantısı son buldu.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2023, 10:03

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205