Hamsi Bedava, Su Bedava

Kartal Belediyesi ve Doğu Karadenizliler Derneği tarafından organize edilen Karadeniz Günleri İstanbul Kartal Meydanında başladı.

 Hamsi Bedava, Su Bedava

 
Kartal Belediyesi ve Doğu Karadenizliler Derneği tarafından organize edilen Karadeniz Günleri İstanbul Kartal Meydanında başladı.
 
Doğu Karadeniz Kültürünün tanıtılması amacıyla yapılan ve 15 Ekimde başlayıp 29 Cumhuriyet Bayramına kadar devam edecek olan,  Karadeniz günlerinde çeşitli Karadenizli Sanatçılar sahneye çıkarak yöresel türkü ve şarkılar söylüyorlar.
Sunuculuğunu, 2009 Çamoluk  Bal Festival’inin de sunuculuğunu yapan  Karadenizli Sunucu Necati Selvitop’un yaptığı Karadeniz Günleri Kral Karadeniz TV den her gün canlı olarak yayınlanıyor.
Festival Sponsorları arasın da Çamoluklu işadamlarımızdan, Beykoz Çubuklu Doğal Kaynak Suyu sahibi Selahattin Düzyurt ta  bulunuyor.Festival süresince Festival’e katılacaklara ücretsiz olarak Çubuklu Doğal Kaynak suyunun Bardak sularından dağıtılıyor. Yine Festival’in Sponsorlarının katkısıyla herkese ücretsiz Hamsi Balığı  veriliyor.
Yaklaşık 15 gün sürecek olan Karadeniz günlerinde yöremiz sanatçılarından Nurettin Bay  19 Ekim 2010 günü Karadeniz Günlerinde sahneye çıkacak
Festival alanında  Karadeniz yöresinden gelen Tereyağı ,Peynir,Bal gibi ürünlerde standlarda alıcılarını bekliyor.
Stand sponsorlarından Beykoz Çubuklu Doğal Kaynak işletmelerinin reklam çalışmalarını yapan Sitemizin de bağlı bulunduğu Endülüs Ajans tarafından yapılması nedeniyle www.camolukhaber.com da Kartal Meydanındaki Karadeniz günlerindeki yerini almış oldu.
Karadeniz Günleri 29 Ekim 2010 günü yapılacak olan 29 Cumhuriyet Bayramı Kutlamalari ile son bulacak.












YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205