"TEK TELİNE DÜNYAYI KURBAN EDERİZ"

Kurtlar Vadisi Filistin filminin dizinin hayranları tarafından merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

Kurtlar Vadisi Filistin filminin dizinin hayranları tarafından merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

Başta Mersin olmak üzere Adana ve İskenderun'da çekimleri gerçekleştirilen film yaklaşık 4 aylık süre sonunda tamamlandı.

Polat Alemdar'la fenomen haline gelen Necati Şaşmaz ile Kurtlar Vadisi dizisi serilerindeki Abdülhey'i canlandıran Kenan Çoban, Memati karakteriyle özdeşleşen Gürkan Uygun'un yanı sıra, Erdal Beşikçioğlu, Erkan Sever, Zafer Diper, Umut Karadağ ve Mustafa Yaşar'ın rol aldığı filmin kadın başrol oyuncusu ise Nur Aysan. "Kurtlar Vadisi Filistin" filminin yapımcılığını Pana Film adına Raci Şaşmaz üstlendi, senaryosu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan tarafından kaleme alındı.

21 Ocak 2011'de vizyona girecek olan filmin 2 dakika 10 saniyelik fragmanındaki diyaloglar ve aksiyon sahneleri dikkat çekiyor.

"TEK TELİNE DÜNYAYI KURBAN EDERİZ"

Geçtiğimiz Haziran ayının başında Gazze'ye insani yardım malzemesi götüren gemilere baskın düzenleyen ve sivil aktivistlerle gönüllüleri taşıyan Mavi Marmara gemisindeki 9 Türk'ün İsrail askerlerince öldürüldüğü baskının da canlandırıldığı filmde Polat Alemdar'ın "Biz hasta olacak çocuğu cephe de bile öldürmeyip düşünen milletiz. Sabrederiz, "hata yaptığını anlar" deriz. Sabrederiz, "adam olur" deriz. Baktık olmuyor, gökten kurban inmesini beklemeyiz, masumun tek teline dünyayı kurban ederiz." sözleri dikkat çekiyor.

İsrail askerinin "Niçin geldiniz İsrail'e?" sorusuna Polat Alemdar'ın "İsrail'e gelmedik biz Filistin'e geldik" şeklindeki cevabı da filmin diplomatik mesajlarla dolu olduğunu da gözler önüne seriyor.

Kaynak: Haber7

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205