Üç İlçeden Ortak Karar: Giresun Günlerinde Etkinlik Yok!

Çamoluk Alucra ve Şebinkarahisar ortak karar alarak bu yıl Giresun Günlerinde etkinlik yapmayacaklar.

Üç İlçeden Ortak Karar: Giresun Günlerinde Etkinlik Yok!

4 Eylül 2022 perşembe günü İstanbul Yenikapı etkinlik alanında yapılacak 15, Giresun Günleri için üç ilçe ortak karar alarak, yakın zamanda hayatını kaybeden Şebinkarahisar Belediye 
Başkanı Şahin Yılancı'nın hatırası için eğlence etkinliklelerini iptal ettiler.
Her üç ilçe dernekleri de, kendilerine tahsis edilen stantları açık tutup, merhum Şahin Yılancı'yı anıp onun adına taziye defteri açacaklar.
Görüştüğümüz dernek yetkilileri, yöremizin sevilen saygıdeğer beyefendi kişiliği ile tanınan bir şahsiyetinin ölümünün üzerinden henüz bir aylık bir zaman geçmişken, bizlerin 
eğlenceli etkinlik düzenlemesi  doğru olmaz. Şahin Yılancı bölgemizin ortak değeriydi. Bu sebeple her yıl yapılan davul-zurna horon gibi etkinlikler bu sene olmayacak dediler.
Şerbinkarahisar Dernek Başkanı Mehmet Şimşek, Alucra Vakfı Başkanı Süleyman Baba ve Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik tarafından ortaklaşa   yapılan  açıklamada:
Değerli Hemşehrilerimiz,
01-04 Eylül tarihleri arasında Yenikapı Etkinlik Alanında yapılacak olan Giresun Günlerinde Alucra-Çamoluk-Şebinkarahisar ilçeleri olarak standlarımız açılacaktır.
Fakat bu yılki organizasyonda standlarımızda geçerli nedenlerimizden dolayı daha önceki yıllarda yaptığımız aktiviteler sadece bu yıl için yapılmayacaktır.
Kamuoyu’muza saygıyla duyurulur
Çmaoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2022, 21:19

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205