Uslucalılar'dan Görkemli Piknik

Uslucalıların pikniğinde protokol yoğun geçti.

Uslucalılar'dan Görkemli Piknik

 Usluca Köyü Derneğinin düzenlediği piknik, İstanbul Kemerburgaz'daki Bahçelievler Belediyesi Piknik alanında gerçekleşti.

14 Temmuz 2019 Pazar günü gerçekleşen pikniğe Uslucalılar büyük ilgi gösterirken,yoğun prptoklol katılımı da dikkatlerden kaçmadı.
Özellikle Dernek Başkanı Selçuk Dokgöz ve ekibinin davet edildikleri her parogramlara katılması  nedeniyle, çevre köy dernklerinin de katılımı yoğun oldu.
Usluca Köyü Dernek pikniğine; Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Levent Dirice, Kağıthane Ak Parti İlçe Başkanı Serkan Cantürk ve Yönetim Kurulu, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik ve Yönetim Kurulu
Kağıthane Belediyesi Meclis Üyesi Esat Selvi, Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Bektaş, İBB Meclis Üyesi İlyas Duras,
Yenice Köyü Dernek Başkanı Hasan Cebbar ve Yönetim Kurulu, Karadikmen Köyü Dernekbaşkanı Murat şapaloğlu ve Yönetim Kurulu, Çakılkaya Köyü Dernek Başkanı Mevlüt Tamzaralı ve Yönetim Kurulu, Dulundas  Mahallesi Dernek bBaşkanı Hafız Bakırhan ve Yönetim Kurulu,Kaledere Köyü Dernek Başkanı Numan Kaleli ve Yönetim Kurulu,Pınarlı Köyü Dernek Başkanı Musa Canik ve Yönetim Kurulu,Alucra Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ortatepe,Refahiye Çatak Köyü Dernek Başkanı Hüsnü Tepe ve Yönetim Kurulu,
Refahiye Perçem Köyü Dernek Başkanı  Hacı Köroğlu,Refahiye Ören Köyü Dernek Başkanı Ali Palut, Badıllı Aşireti Dernek Yönetimi katıldılar.
Sunuculuğunu Hüseyin Yetimova'nın yaptığı piknike sanatçılar; Nazmi Can, Hüseyin Kaya, Sevil Katran ve Fikret Çukuryurt Davul - Zurna ekibi sahne aldılar.
katılımcıların bol bol horon oynayıp eğlendiği piknikte çocukalara özel önem verildi.
Çocuklar için ücretsiz oyuncak market kurulurken, yaklaşık 2000 oyuncak çocuklara hediye olarak verildi.
Yine çocuklar için ücretsiz dondurma ikramı yapıldı.U/sluca Köyü Agağlık yarışı da yapıldı.
Çekişmeli geçen Ağalık yarışını  en yüksek parayı teklif eden,  İş Adamı Mahmut Aydın kazandı.
Mahmut Aydın 2019-2020 Usluca Köyü Ağası oldu.

Çamoluk Haber
















Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2019, 12:14

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Elifnur Dokgöz
Elifnur Dokgöz - 4 yıl Önce

Dokgözler aileside amma kalabalıkmış büssürü kişi çıkıyo

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205