Ak Parti Çamoluk Adayı belli...

Ak Parti Çamoluk Belediye Başkan adayı belli oldu.

Ak Parti Çamoluk Adayı belli...
  Yerel seçimlerde Ak Partinin Çamoluk  Belediye Başkan adayı merak edilirken, kulislerden sızan bilgilere göre aday netleşti.
Önümüzde ki  5 yıl için Ak Parti adına Çamoluk'u yönetmeye talip olan üç adaydan biri olan, Dulundas Mahallesinden Eğitimci Savaş Akarçeşme üzerinde karar kılındığı ve bu hafta içerisinde de isminin kamuoyuna duyurulacağı  bilgisi verildi.
Yapılan değerlendirmelerde, mevcut Belediye  Başkanı Özcan Çinici'nin Ak Parti teşkilat mensupları ve İstanbul kanadı ile ilgili  yaşadığı sorunların  kendisinin tercih edilmesine engel olduğu söylendi.
Turgay Yenice ve Özcan Çinici'nin aynı mahalleden olması ve aralarında uzlaşamamalarından dolayı ve daha önceki seçimlerde, Yazılar Mahallesinin verdiği blok desteğin bu seçimlerde tek aday üzerinde  gerçekleşmemesi nedeniyle   her iki isminde adaylığına sıcak bakılmadığı bu nedenle Savaş Akarçeşme’nin adaylığının kesinleştiği  dile getiriliyor.
Turgay Yenice'nin aday gösterilmediği takdirde bağımsız aday olacağı iddia ediliyor.
Turgay Yenice'nin adaylık müracaat formuna da, bu isteğini yazdığı gelen bilgiler arasında.

Başkanlıktan sonra iddialı bir diğer adaylık süreci de İl genel Meclis üyeliği için yaşanıyor.
 Ak Partinin Çamoluk’ta mevcut İl Genel Meclisi üyeleri Abdullah Kürkçü ve Muammer Güleç’i  ile yoluna devam edeceği bilgisi hakim.
Abdullah Kürkçü’nün isminin İstanbul kanadının desteklerinden dolayı  Çamoluk’ta tartışmasız olduğu Muammer Güleç’in de Has Parti Kontenjanından gösterileceği iddia ediliyor.

Not: İl Genel Meclisi üyeliği için yapılan temayül yoklamasından,Abdullah Kürkçü ve İbrahim Kesik'in  en yüksek oyu aldığı edindiğimiz bilgiler arasında.

YORUM EKLE
YORUMLAR
cengiz kesecek
cengiz kesecek - 10 yıl Önce

abdullah kürkçüye kimin desteği var çamolukluyla dalgamı geçiliyor belediye başkanlığına aday olsaydı görürdük ona olan desteği menfaatı olanlar hariç kimse desteklemez onu çamoluktan başka aday yokmu yazık çamoluğa

mustafa akarcesme
mustafa akarcesme - 10 yıl Önce

ALLAH HAYIRLI VE MÜBAREK EYLESİN.

sezai bakırhan
sezai bakırhan - 10 yıl Önce

savaş beyin çıkmış oludu bu yolda rabim yar ve yardımcı olsun güzel çamolumuza hayırl ve uvurlu olsun inşallah

camur
camur - 10 yıl Önce

Zaten abdullah kürkçü olmazsa seçim bir bir olmaz olduğu iyidir o oldukça karşı parti her zaman encümenin birini kazanır.

SELMAN YENİCE
SELMAN YENİCE - 10 yıl Önce

verilere göre sızan haberlere göre kurukol dernegınde acılıs yapıldıktan sonra verilen bilgilere göre camoluk beledıye baskanı adayı TURGAY YENICEDİR. 4 köyün desteğini almıstır

SELMAN YENICE
SELMAN YENICE - 10 yıl Önce

yorumumu görmek istiyorum lüften onaylayın

çamoluk
çamoluk - 10 yıl Önce

yalan yanlış haberler yapıp neden halkı kandırıyorsunuz hangi kaynaktan bilgi aldınız acaba sayın editör açıklayında bizde bilelim

ferit tatar
ferit tatar - 10 yıl Önce

Tek başkan turgay yenicedir


SIRADAKİ HABER

banner200

banner205