Alucra'ya Kardeş Canikli

Ak Partinin Alucra Belediye Başkan Adayının belli olduğu iddia edildi.

 Alucra'ya Kardeş Canikli


 30 Mart 2014 'de yapılacak olan yerel seçimleriçin aday  adaylığı heyecanı sürerken,Ak Parti Alucra Belediye Başkan Adayı  için, Milletvekili Nurettin Canikli'nin kardeşi,Durmuş Canikli'nin isminin açıklanacağı iddia ediliyor.
Giresun'da yayın yapan giresuntime.com sitesi,İlçelerin adaylarının ismini yayınladı.
Alucra için Durmuş Canikli'nin isminin açıklanacağı iddia edilen listede, Çamoluk için Savaş Akarçeşenin adı geçiyor.
 İlçelerin başkan adayları;
Bulancak’ta mevcut Belediye Başkanı Kadir Aydın, Piraziz’de Cafer Mavi, Keşap’ta Mehmet Emür, Espiye’de Mustafa Karadere, Tirebolu’da Abdullah Karapıçak, Güce’de Aytekin Geçgel, Doğankent’te ya Nurettin Günay ya da Birol Tekin, Çanakçı’da Ali Bilge, Görele’de Tolga Erener veya Ertuğrul Melikoğlu, Eynesil’de mevcut Başkan Coşkun Somuncuoğu, Yağlıdere’de mevcut Başkan Abdurrahman Kırhasanoğlu, Şebinkarahisar’da mevcut Başkan Şahin Yılancıoğlu, Alucra’da Durmuş Canikli,Çamoluk'ta Savaş Akarçeşme ve Dereli’de de mevcut Başkan Zeki Şenlikoğlu aday gösterilecek.

Durmuş Canikli'nin adaylığı Alucra'da seçmeni ikiye bölüyor.
Bir kısım seçmen, Durmuş Canikli'nin abisi tarafından dayatılan bir isim olduğunu iddia ederek buna karşı çıkıyor. 2004 seçimlerini hatırlatan Alucra'lılar 2004 yılı yerel sçimlerinde parti tarafından aday gösterilmeyen Nurettin Canikli'nin yiğeni Mehmet Demirağ'ın, parti adayı karşısına bağımsız aday olarak çıktığı,oyların bölünmesi nedeniyle  Ak Partinin seçimi kaybettiği iddia ediliyor.
Bir başka görüşte Durmuş Canikli'nin Abisinden dolayı Alucra'ya daha iyi  hizmetler yapacağını dile getirerek, adaylığın Alucra için faydalı olduğunu söylüyor.
Çamoluk Haber





YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205