Ak Parti Çamoluk’ta Deprem

Ak Parti Çamoluk ilçe Başkanı Zeki Karabul görevinden alındı.,

Ak Parti Çamoluk’ta Deprem
Ak Parti Çamoluk ilçe Başkanı Zeki Karabul görevinden alındı.,
Çamoluk’ta yaptığı başarılı çalışmaları ile tanınan  Yuvacık Köyünden Zeki Karabul ‘un Giresun  İl Teşkilatı tarafından  görevinden alındığı açıklandı.
Görev den alınma ile ilgili olarak her hangi bir açıklamanın yapılmadığı bildirildi.
İlçe teşkilatına yakın kaynaklardan aldığımız bilgiye göre, yaklaşık   7 ay önce Zeki Karabul’un istifa ettiği ,ancak istifasının il teşkilatı tarafından kabul edilmediği açıklandı.
27 Ağustos günü telefon la görevinden alındığı açıklanan Zeki Karabul’un yerine   eski başkanlardan Usluca Köyünden Hafız Geco’nun  atandığı bildirildi.
Görevden alma ile ilgili olarak görüştüğümüz Çamoluklular;   yapılanın büyük bir haksızlık olduğunu söyleyerek , bunun görevle ve çalışmalarla alakası olamaz,çünkü Zeki başkan Çamoluk için özelliklede yüksek okul için gecesini gündüzüne katarak çalışan biri olduğunu söyleyerek, Bu görevden almanın arkasında daha başka sebeplerin olduğunu  söylediler.

Eğer Yedi ay önceki bir dilekçeyi  gündeme alıyorlar sa,neden seçimlerden önce alınmadı dediler.

Hafız Geco'nun 2009 Yerel seçimlerini kaybettiğini söyleyerek,Referandumda ve son Genel  seçimlerde Zeki Karabul'un  büyük başarı sağladığını söylediler.
Çevresinde dürüst   kişiliği ve adil yönetimiyle  tanınan Zeki Karabul Bayram üzeri görevinden alınmasını hak etmediği bildirildi.
Yapılan değerlendirmelerde, İl Başkanının hangi kriterlerle görevden aldığını açıklaması gerektiğini   söylediler.
Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
a. ketenci
a. ketenci - 13 yıl Önce

arkadaşlar herkesde biliyor ki: bizim ilçemizde çalışan insan istenmiyor. herkes bir çark kurmuş çarkını döndürüyor. buna uymayan harcanıyor. örnek çokk. milli eğitime gelen müdür nerede ve kaç ay kalabildi, niye gitti??? 6 yıl sonra gelen müftü bile 1 yıl zor dayandı ilk fırsatta kaçtı gitti. kimseye kızmayalım, bizim hakkımız bundan ötesi olamaz.........

dür
dür - 13 yıl Önce

2009 yerel seçimlerinde başarı ile kazanan Hafız Gecu ilçe başkanlığı görevinde derhal genel merkez tarafından alınmış idi. Şimdi ise Yerel seçimi kaybetmiş olan Hafız Gecu'yu efsane olarak tekrar göreve atanmıştır. Bu insanın Çamoluk'a, Çamoluk insanın sahip olduğu değerlere, Ak Partinin misyonuna vizyonuna yakından uzaktan ilgilisi bulunmamaktadır.

dür
dür - 13 yıl Önce

2009 yerel seçimlerinde başarı ile kazanan Hafız Gecu ilçe başkanlığı görevinde derhal genel merkez tarafından alınmış idi. Şimdi ise Yerel seçimi kaybetmiş olan Hafız Gecu'yu efsane zinakar olarak tekrar göreve atanmıştır. Bu insanın Çamoluk'a, Çamoluk insanın sahip olduğu değerlere, Ak Partinin misyonuna vizyonuna yakından uzaktan ilgilisi bulunmamaktadır.

GÜNDÜZ FENERI
GÜNDÜZ FENERI - 13 yıl Önce

Çamoluk bilindiği gibi gerek referandumda (%91) gerekse 2011 haziran seçimlerinde(%80 üstü) Ak Partiye önemli bir teveccüh göstererek Çamoluk'ta ve Giresun'da Ak Partiyi birinci parti yapmıştır. Bu Zeki KARABUL'un başarısı olmamakla birlikte, Zeki Karbul'un İlçe başkanlığında sağlanmış başarılardır. Bilindiği gibi 2009 mahalli idareler seçimindeki başarısızlığın sebebi, Yolsuzluk, adam kayırma ve dürüst olmayan insanların siyasette hakim olmalarından kaynaklanmıştır. Çamoluk'ta insanlarının %90 misyonu, Ak Parti vizyonun olduğu Yenice ve Çamoluk'ta seçim kaybetme başarısızlığının mimarları yeniden iş başına gelmiştir. Bu insanların Çamoluk'a uzun soluklu hizmetler yapmasını beklemek samimiyetten uzak beklentilerdir. Bu zihniyetin seçtiği Belediye başkanı da ilçe başkanı da ancak çıkar çevrelerine hizmet etmekten ileriye gidemez. Bunlar müslüman gibi görünüp, çıkar ve egolarının esiri olan insanlardır. Ak parti bu zihniyetle yeni başarısızlıklara yelken açmaya hazırlansın..

Süleyman Çetinok
Süleyman Çetinok - 13 yıl Önce

Yorumlarınız kriterlerimize uymadığından yayınlanmamıştır.

yılmaz
yılmaz - 13 yıl Önce

zeki karabul un çamoluk ilçe başkanlığına çok geleceğini başkan olduğu gün söylemiştim vede öyle oldu.çamoluk akp de dürüst insana yer yok.şu anki yönetime bakın tüm çamoluklu ne demek istediğimi anlar.zeki karabul neden 5,6 ay çnce değilde şimdi görevden alındı.giresun il teşkilatı bunu açıklasın.zeki karabulun bir hatasımı vardı yoksa yamukluğa boyun eğmediği içinmi görevden alındı.giresunda canikli ve onun gibiler gitmeden çamoluk gün yüzü göremez.allah rızası için göklere çıkarılan caniklininiki dönemdir çamoluğa bir çivi çaktığını gören varsa allah rızası için yazsın.giden hizmetleri sormuyorum.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205