Ak Partide Bütün ilçeler tamam Çamoluk hariç

Giresun genelinde kongrelerinin tamamlayan Ak Parti, Çamoluk ta iptal yoluna gitti.

Ak Partide Bütün ilçeler tamam Çamoluk hariç

Giresun genelinde,İlçe kongrelerini tamamlayan Ak Parti,Çamoluk'ta iptal kararı aldı.
 AK Parti Giresun İl Başkanı devam etmekte olan ilçe kongrelerini değerlendirdi. Giresun’da 16 ilçeden 12’sinde kongrelerin tamamlandığını belirten AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk, “Birlik ve beraberlik içerisinde ilimizdeki 16 ilçeden 12’sinde kongre tamamlandı. Cumartesi günü Görele ve Eynesil ilçelerimizde, Pazar günü ise Alucra ilçemizle beraber kongrelerimiz tamamlanırken Genel Merkezi’mizin kararı ile Çamoluk ilçesinin kongresi ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Kongresi tamamlanan ilçelerimizin tamamında Genel Merkezi’mizin gösterdiği adaylar ilçe başkanlığına seçilmişlerdir. Genel Merkezi’mizin birlik ve beraberlik içerisinde tek liste yaklaşımını benimsemeyerek Tirebolu ve Yağlıdere ilçelerimizde ikinci bir liste çıkarılsa da delegelerimiz sağduyulu davranarak Genel Merkezi’mizin gösterdiği adayları göreve getirmişlerdir. Diğer ikinci listeyi çıkaran arkadaşlarımıza da kırgınlık, küskünlük olmadan demokratik bir yarış içerisine girdikleri için teşekkür ediyoruz.

Kongrelerimizin ardından daha da güçlenerek, daha da birlik ve beraberlik içerisinde 2014 Yerel Seçimlerine, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanmaya başlayacağız” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
muharrem mest
muharrem mest - 12 yıl Önce

çamoluk neden iptal edildi bir açıklama yaparmısın sayın başkan işinize geldiği gibi yönlendiriyosunuz :

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205