Ali temur da Adaylığını Açıkladı

AKP Giresun Milletvekili Ali Temür yeniden milletvekili adayı olacağını söyledi.

Ali temur da Adaylığını Açıkladı
Giresunaktuel.com'a  açıklama yapan AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde Giresun’da tekrar milletvekili adayı olacağını belirtti.
Ali Temür 8 yıldır yaptığı milletvekilliği sırasında başlatılan bir çok projelerinin takipçisi ve hayata geçmesi adına aday olacağını belirterek,” Giresunlu hemşerilerimin çoğunluğu beni tekrar milletvekili görmek istiyor.Nasip-kısmet olursa milletimize milletvekili olarak hizmet etmekten gurur duyarım” dedi.
 
Ali Temür, milletvekilliğinin tecrübe istediğini, hem halk hem de bakanlar ve brokrat ile sıcak ilişkiler içinde olmak gerektiğini belirterek, “Giresun’un ve Karadeniz’in ihtiyacı olan projeleri üretmek yetmiyor.Bunları işler hale getirmek zaman gerekiyor. Emeğinizi takip etmek zorundasınız “ diyerek, yılmadan, sabırla ve ümitsizliğe düşmeden aşama aşama bu porjeleri takip noktasında tecrübe kazandığını, Giresun’a her Bakanlık ve Genel Müdürlükten kaynak aktarmak için geceli-gündüzlü çalıştığını da sözlerine ekledi.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
muharrmmest
muharrmmest - 13 yıl Önce

allahaçok şükür hiççalıştıklarını görmedik giresunun 5 mlt vkl var ne iş yapmışlar hala mllt vekili olacaklarmış ayıpyır yahu bira n canikli n iş yapmış ş karahisara alucraya çamoluk.a kusura bakmasınlar bu üçü aday olursa bizdn oy beklemesin ler ÖNCE HASTANE .Y OKUL ADLİYE KOOPERATİF EK HİZMET BİNASI .BUNLAR YOKSA OYDA YOK ........

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205