Bayraktar,Canikliye Meydan okudu

FKB Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, Trabzon'da yayınlanan Güne Bakış Gazetesine yaptığı açıklamada AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli'nin kendisine yönelik eleştirilerine tepki gösterdi.

Bayraktar,Canikliye Meydan okudu

 Bayraktar, Canikli'yi günlük siyaset yapmakla suçladı ve “Seçimden önce fındık aktarıyoruz diye propaganda yaptı. Ama kararname ters çıktı. Bunu sormak lazım” dedi.

FKB'nin toplu sözleşmeden doğan hakkını kullanarak, EFİT bünyesinde çalışan 185 işçinin iş akdini askıya alması AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli ile, FKB Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bayraktar'ı karşı karşıya getirdi. Canikli, işçi çıkarılmasından ötürü Bayraktar'ı suçlarken, Bayraktar, Canikli'nin günlük siyaset yaptığını söyledi. Üstü kapalı Canikli'yi suçlayan Bayraktar, “Seçimden önce fındık aktarıyoruz diye propaganda yaptı. Ama kararname ters çıktı. Bunu sormak lazım” dedi. Trabzon'da yayınlanan Güne Bakış Gazetesine açıklamalarda bulunan, FKB Başkanı Lütfü Bayraktar  Canikli'nin açıklamalarına aynı sertlikte cevap verdi. 
KURUMU TOPARLAMAYA ÇALIŞANA MÜDAHALE ETMEYİN
Canikli'nin topu taca attığını ifade eden Bayraktar, “Sayın Canikli beni 15 ay önce aradı. 'Adam çıkarma biz sana yardımcı olacağız' dedi. Çıkarmadık ama bize yardımcı olunmadığı için 15 ayın bize maliyeti 6 milyon TL oldu. Sormak lazım şimdi bu zamana kadar neredesiniz? Ondan sonra 'yardım ettik' diyorlar. El insaf ! Çözüm önerisi ortaya koymuyorsanız, bari kurumu toparlamaya çalışana müdahale etmeyin” ifadelerine yer verdi.

Giresunekspres

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205