BBP Lideri Destici Giresun'a Geliyor

Büyük Birlik Partisi ( BBP ) Giresun İl Başkanı Selahattin Toslu yazılı olarak yaptığı açıklamada BBP Lideri Mustafa Destici'nin Giresun'a geleceğini duyurdu.

BBP Lideri Destici Giresun'a Geliyor
 Büyük Birlik Partisi ( BBP ) Giresun İl Başkanı yapmış olduğu açıklamada 12 Mayıs Pazar günü Saat 10.00’da BBP liderinin Giresun’da olacağını duyurdu.

 

Merkez Karar Yönetim Kurulu ( MKYK ) ile Giresun’a gelecek olan Destici Bölge toplantısı için Giresun’da bulanacağı ve yerel seçimler üzerine konuşulacağı bildirildi.

 

Saat 10.00’ da Tirebolu Beyaz bahçede toplanacak olan BBP Teşkilatı, buradaki toplantının ardından Doğankent’e geçiş yapacağını ve BBP lideri Destici’nin Doğankent’te bir konuşma yapacağını duyurdu.

 

Öte Yandan Destici’nin Giresun Programını belirten İl Başkanı Toslu 13 Mayıs 2013 pazartesi günüde BBP liderinin Giresun’da etkinliklerini devam edeceğini bildirdi. BBP Liderinin 13 Mayıs 2013 Pazartesi günkü programı ise Sabah saat 10:00’ da Ticaret odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu  11:30’da Giresun Valisi Dursun Ali Şahin 12:30’da Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar’ı ziyaret edeceği 14:00’da ise Giresun Üniversitesi Güre yerleşkesinde bir konferans vereceği gelen bilgiler arasında.

Giresun Havadis.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205