Çamoluk Belediye Başkanlığına Ağa Aday

Çamoluk Belediye Başkanlığı için sürpriz aday.

Çamoluk Belediye Başkanlığına Ağa Aday


31 Mart 2024'te  yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Çamoluk Belediye Başkanı olmak için adaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.
Son olarak Ak Parti Aday adaylığı için Dulundas Mahalleisi İş adamlarından, son üç dönem bal ağası olan Ergün Bakırhan aday adaylığını ilan etti.
Yaklaşık bir hafta on gündür aday olacağı yönünde söylentilerin olduğu Ergün Bakırhan 4 Kasım 2024 cumartesi günü aday adaylığını resmen ilan etti.
Daha önce Ak Parti Çamoluk Belediye Başkan adaylığı için adı geçen Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'te, Ergün Bakırhan'ın adaylığını açıklaması sonrası hayırlı olsun diyerek  Ergün Bakırhan'ı tebrik edip kendisinin aday olmayacağını söyledi.
Yine ilk olarak Çamoluk Belediye Başkanlığı için Ak Parti adına aday adaylığını açıklayan Rıdvan Alkan'da "Ergün Abiye hayırlı olsun, o giriyorsa bize de çekilmek düşer" diyerek aday adaylığından çekildiğini açıkladı.
Son yıllarda kendi mahallesi Dulundas başta olmak üzere, Çamoluk ve deprem bölgesine yaptığı yardımlarla dikkatleri üzerine çeken İş Adamı Ergün Bakırhan adaylığı konusunda şunları söyledi:
"Doğduğum, büyüdüğün, memleketim, sevdam Çamoluk’a Belediye Başkanı olarak hizmet edebilmek için başkanlığa adayım. Hali hazırda Çamoluk’un ihtiyaçları için elimden geleni yapmaya gayret ediyorum, ancak,  kurumların Çamoluk için Kamu Kaynaklarını kullanabilmesinde gördüğüm sorunlar, Çamoluk için acil ihtiyaçtan ziyade ne yapabilirsek yapalım düşüncesinin hakim olması, acil ve önemli ihtiyaçların çözülmesinde yetersiz kalınması, Çamoluk’un göç alması gerekirken, yaşanan sorunlar nedeniyle her yıl göç veriyor olması, esnaf sayısının her geçen gün azalıyor olması gibi önem arz eden konularda gördüğüm eksiklikler üzerine, Çamoluk için bu gidişe dur demenin zamanı geldiğini gördüm.

Partimizin yetkili birimleri bizi bu göreve uygun görürler ise; Çamoluk’un gelişmesi, nüfusun kağıt üzerinde değil gerçekten taşınabilmesi için; yaşanabilir ve insanların temel ihtiyaçlarının karşılanabildiği bir ilçe haline gelmesi, kamu kaynaklarından Çamoluk’un alması gereken payın açıklayacağımız projeler ile daha hızlı şekilde alınabilmesi, hastane, okul ve kamu idare binalarındaki eksikliklerin hızlıca giderilmesi ve Çamolukluların yaşam kalitesinin artırılması için kuracağımız ekip ile elimizden gelen her şeyi yapcağız. Şahsi hiç bir beklenti içine girmeden, Çamoluk, Çamoluklu adına kamu kurumlarından ilçemiz için gerekli hizmetleri almak için bu göreve talibim" dedi.

Ergün Bakırhan Kimdir:
Çamoluk Dulundas Mahallesi doğumlu olan,İlkokul ve ortaokul eğitimi Çamoluk'ta tamamlayan Ergün Bakırhan daha sonra çalışmak için İstanbul'a geledi.
İstanbul'da kömür madeni işine başlayan ve ardından, Tekirdağ, Malkara ilçesinde Demirhan Madencilik firmasını kurarak daha kapsamlı madencilik faaliyetlerine devam etti.
Aile şirketi olarak devam eden Demirhan Madencilik şirketi üzerinden doğup büyüdüğü yerlerin kalkınması için ciddi atılımlar yapan Ergün Bakırhan son üç dönemdir Çamoluk Bal Ağalığını da yürütüyor. 
İlçede Belediye başta olmak üzere bir çok kuruma yaptığı bağışlarla dikkat çeken Ergün Bakırhan son olarak 4 Kasım 2023 Cumartesi günü de, Çamoluk Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Çamoluk Haber olarak Hayırlı olsun diyoruz.

Çamoluk Haber


 

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2023, 12:36

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet.sevindik
Ahmet.sevindik - 6 ay Önce

İlçemize.hayırlıolsun.rabbim.yolunu.açık.eylesin

Hüseyin köse
Hüseyin köse - 6 ay Önce

Yürüdüğünü yolda Allah muvaffak eylesin

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205