Derneklerde Kongre Zamanı

Çamoluk derneklerinde kongre heyecanı başladı.

Derneklerde  Kongre Zamanı

2019 yılı sonuna girdiğimiz şu günlerde Çamoluk merkez derneği ve köy derneklerinde olağan kongre heyecanları başladı.

Çamoluk Merkez Derneğinin kongresi Ocak 2020 başlarında yapılması planlanırken aday olarak, mevcut başkan Hacı Canik yeniden aday olacağını açıklarken  karşısına henüz başka isim de açıklanmadı.

Çamoluk köylerinden de , Çakılkaya, Akyapı ve Hacıören köyleri  kongrelerini tamamlarken, Kutluca Köyü Usluca Köyü, Kaledere ,Yeniköy ve Yusufeli, Kaynar Köyüm ve Köroğlu mahallesinde  kongre hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Kutluca Köyü Derneğine Engin Duvarbaşı tek aday  olarak görünürken, Kaledere Köyü Dernek Başkanlığına ise mevcut başkan Numan Kalel'nin yeniden aday olacağı ilan edildi. 

Usluca Köyü Derneğinde ise Eski Dernek Başkanlarından işadamı İlhan Aydın'ın kardeşi ve erneğin mevcut Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Aydın'ın aday olduğu açıklandı.

2020 Ocak Ayında yapılması planlanan Usluca Köyü Dernek Başkanlığı için tek aday lı kongrelere tercih edilirken, İsmail Aydın'ın karşısına aday çıkıp çıkmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Yeniköy Dernek başkanlığı için de herhangi bir aday açıklanmazken mevcut yönetimin devam etmesi yönünde görüşlerin olduğu dile getiriliyor.

Yusufufeli Köyünde ise; 25 yaşında ki Oğuz Aracı  adaylığını açıkladı.  Aracı seçildiği taktirde bölgemizin en genç dernek başkanı olacak.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2019, 09:55

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205