“EVET“ Diyeceğiz

Saadet partisi Giresun ilbaşkanı Süleyman Tekbaş referandumda "EVET"diyeceğiz dedi

“EVET“ Diyeceğiz

Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Tekbaş, anayasa değişikliğinin yetersiz olmasına rağmen evet diyeceklerini kaydetti.

Son haftalarda hem hükümetin hem de muhalefetin kendilerine göre evet-hayır propagandası yaptıklarını kaydeden Tekbaş, “Hiçbiri de anayasa değişikliği paketinin içeriği hakkında halka yeterli bilgi vermemektedir” diyerek,  “Pakette ne var ne yok, hangi madde milletin lehine hangi madde milletin aleyhine ne muhalefet liderleri konuşuyor ne de iktidar konuşuyor. Ülke gündemi günlerdir birisinin villası ötekisinin kooperatifi ile işgal edildi. Gerçek gündemle ilgilenen yok. Bu sene de fındık para etmiyor iktidardan fındık konusunda tık yok. Üretici perişan beyefendilerin umurunda mı?” ifadesini kullandı.

Türkiye’de gerçek demokrasinin olmadığını savunan Tekbaş, “Demokrasi halkın kendini yönetmesi demektir. Bu yapılan anayasa değişiklikleri, demokrasiye geçişle alakası yok, basit bir takım rötuşlardan ibarettir. Bu sebepten dolayıdır ki milletimizin asıl beklediği, özlediği anayasa değişikliğini Milli Görüş iktidara gelecek ve o yapacaktır” dedi.

Bütün bunlara rağmen referandumda evet oyu vermekte fayda olduğunu kaydeden Tekbaş, “Çünkü yapılmış olan değişiklikler eskisine nazaran bir adım olsun daha ileriye gitme manası taşımaktadır. Eskisi bu değişikliklerden daha da kötüdür. Bu sebepten dolayı evet oyu vereceğiz inşallah” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205