Saadet Partisi Çamoluk Belediye Başkan Adayı Davut TEPEYURT

Saadet Partisi Çamoluk İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresini yaparak, Çamoluk Belediye Başkan adayını da açıkladı

Saadet Partisi Çamoluk Belediye Başkan Adayı Davut TEPEYURT

 

Saadet Partisi Çamoluk İlçe Teşlikatı 17 Kasım 2013 Pazar günü olağan kongresini  yaptı ve Çamoluk Belediye Başkan adayını açıkladı.

Kongreye İl Başkanı Süleyman Tekbaş, Çamoluk Bld. Bşk. Adayı Davut Tepeyurt, İl Yönetim Kurulu  Üyeleri, Merkez İlçe Yönetim Kurulu  Üyeleri ve Çamoluk ilçe teşkilatı katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mehmet Ali Sürücü, kongreye katılanlara teşekkür ederek kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Daha sonra kürsüye gelen İl Başkanı Süleyman Tekbaş konuşmasında; “Mahalli seçimlere 4,5 ay gibi bir süre kalmıştır. Mahalli seçimler öncesi yapılan bu kongre Çamoluk ilçemizde 2009 yılında kazandığımız Belediye Başkanlığını tekrar kazanmamızı sağlayacaktır. Yenilenen ilçe teşkilatımız ve Belediye Başkan Adayımız ile Çamoluk’ta belediye başkanlığı her zaman olduğu gibi yine Saadet Partisinin olacaktır. Çamoluk Belediye Başkan Adayımız aynı zamanda İl Müfettişimiz olan Davut Tepeyurt, efsane Milli Görüş Belediyeciliğini Çamoluk ilçemizde yeniden canlandıracaktır. Şimdiden kendisine hayırlı olsun diyorum. Milli Görüş Belediyeciliği 3 sacayağı üzerinedir. Bunlar; şeffaf belediyecilik, garson belediyecilik ve sosyal belediyeciliktir. Bunlardan biri olmazsa olmaz. İşte biz Belediye Başkan Adayımız ile beraber bu Çamoluk’ta bu belediyecilik anlayışını yerleştireceğiz. Kongreye katılan herkese teşekkür ediyorum, İnşallah bu kongremiz hayırlara vesile olur.” dedi.

Kongrenin son konuşmasını Çamoluk Belediye Başkan Adayı Davut Tepeyurt  yaptı.

Davut Tepeyurt  konuşmasında; “Çamoluk ilçemiz her zaman için Milli Görüş’ün kalesi olmuştur. Bundan sonra da olmaya devam edecektir. 2009 yılında kazandığımız belediye başkanlığını inşallah 30 Mart sabahı yeniden geri alacağız ve bir daha bırakmayacağız. Derdimiz çok, söyleyecek söz de çok. Kimse heveslenmesin bu seçimlerde Saadet istenilen performansı sergileyemez diyorlar. Onlarda görecek ki 31 Mart sabahına kadar terimizi silmeyeceğiz, koşmaktan yorulmayacağız. Seçimlerde oy kullanacak kardeşlerimiz bilmeli ki,İnşallah zafer Çamoluk’tan tüm Giresun’u saracak. Milli Görüş'ten uzak kalmak Çamoluk için Giresun için bir kayıptır. Bu kaybı gidermek milletimizin elindedir. İnşallah Çamoluk halkı 30 Mart'ta gereğini yapacak ve Milli Görüş belediyeciliğini Çamoluk’ta yeniden hak ettiği yere getirecektir." Dedi.

Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile gidilen kongrede, oylama işleminin sonucunda İlçe Başkanı Mehmet Ali SÜRÜCÜ’nün listesi yeniden seçildi.

Asil Üyelikler: Recep KALELİ, Dursun ÜÇTAŞ, Rafet TORUN, Dursun KARABUL, Cemil LAMBACI, Rıdvan ALKAN, Dursun KARSAVRAN, Mehmet Fatih YENİCE, Tugay KARABULUT, İsmail GÜRSOY

Yedek Üyelikler: Arif MISIRLIOĞLU, Muhlis KÖSE, Osman SÜRÜCÜ, Ali LAMBACI, Kadir ÜÇTAŞ, Dursun BAKIRHAN, Ali AKARÇEŞME, Hasan YENİCE, Cemil ÜÇTAŞ, Eyüp AKMAZ, Sedat ÜÇTAŞ

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Emrah TEKİN
Emrah TEKİN - 10 yıl Önce

Milletin önünde dava adamı kesilenler. Bizim partimiz ve ötekiler diyenler. Kendi tabanlarının görüş ve düşüncesini önemsediklerini söyleyenler. Eğer samimi iseniz açıklama yapın. İlçe yönetiminde yapılan aday yoklamasında 3 e 9 oyu kim aldı. Zor zamnada olmadınız. makam kapma olunca söz konusu ortaya çıktınız. Bumu sizin dava anlayışınız. Bumu sizin istişare anlayışınız. yazık size.

Tugay KARABULUT
Tugay KARABULUT - 10 yıl Önce

Muhterem kardeşim emrah beyefendi ve çamoluklu hemşehrilerim. Emrah beyin yaptığı açıklama ile güzel bir yere temas ettiğini düşünüyorum. ben Saadet Partisi Çamoluk İlçe Yönetim kurulu üyesi olarak bahsi geçen 9-3 oylamasında bulunan bir kardeşinizim. oylamaya 2 aday adayımız dahil oldu fakat sonuç açıklanmadan adaylarımızdan biri çekildiğini beyan ederek aday sayımızı 1'e düşürdü. bu nedenle Sayın; Davut TEPEYURT hakkında bu söyleminiz doğru olmaz. kendisi ilçe yönetimimizin tek aday adayı kaldığı için bu sorumluluğu yüklenmiştir. Bu tür söylemlerde bulunmadan önce etraflıca araştırmak gerekir. aksi takdirde günaha girersiniz. Selam ve dua ile...

ETEKİN
ETEKİN - 10 yıl Önce

Minareyi çalan kılıfını hazırlarmış. Çekildiyini soylediğin aday dondurulen entrikalardan dolayı geri çekilmiş olmasın. Eger gunahtan korkuyorsanız. doğru olanı yazın. Karamanın koyunu sonradan çıkar oyunu diye bilaf var. kendinizi çok zorlamayın. sonra mahcup olursunuz. ben size bir şey söylim sende bunu yaz. bu seçimin sonucu başından bana göre belli. çamoluktaki insanların suyu çıktı. istanbuldan aday koyun. bu çamolukluya en buyuk saygısızlıktır. başkalarını eleştirdiğiniz duruma siz duştunuz.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205