Teşekkürler Necati Tığlı

Çamoluk Alucra arasındaki yol sorunu yine meclis gündemine geldi.

Teşekkürler Necati Tığlı

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Türkiye Büyük Millet Meclisinde gündem dışı söz alarak, Çamoluk Alucra arasında yer alan yolun içler acısı halini gündeme taşıdı.

Necati Tığlı yaptığı konuşmada, Çamoluk Giresun arasındaki mesafeye değinirken özellikle kış aylarında, Çamoluk'tan Giresun Merkeze ulaşmanın çok zaman aldığına dikkat çekti.

Tığlı aynı süre içinde insanların Çamoluk'tan Ankara'ya seyahat edebildiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın  2001 yılında yaptığı konuşmayı da meclis gündeminde okuyarak, bu yolun nekadar da bozuk olduğunu ve imara muhtaç olduğunu Cumhurbaşkanının ağzından dilew getirmiş oldu.

Yıllarca Çamoluk'un oy vererek meclise taşıdığı Milletvekillerinin yapamadığını  Çamoluk'tan beklediği oyu bir türlü alamayan CHP Milletvekilinin yapması dikkatlerden kaçmadı.

Necati Tığlı Bu yolda seyahat etmek kader midir diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasına gönderme yaptı.

Necati Tığlı daha önce de bu yolu meclis gündemine taşıyarak, yolun rehabilite edilmesi için çağrıda bulunmuştu.

Necati Tığlı'nın bu çıkışı Çamoluklular tarafından da taktir edildi.

Twitter da paylaştığı konuşma, Çamoluklular tarfından hem beğenildi hem de retweet edildi.

İşte Necati Tığlı'nın mecliste yaptığı konuşma

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2022, 10:20

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
lokman TEPETAM
lokman TEPETAM - 2 yıl Önce

Belkide türkiyenin hizmet alamadığı Alucra Çamoluk yolu malum semederesi köprüsü anlayacağınız en yüksek oy veren ilçe ama hizmete gelince kimseyi tanımazlar. Bazı şeylerin artık değişme zamanı geldi Çamoluk Alucra Ş.karahisar artık sesiniz biraz gür çıksın gerek sosyal medyada sokakta bir olalım artık bize destek olana bizde yanında olalım Kazım karaçoban ve Değerli meclis üyemiz Necati Tığlı beye teşekkür ederim.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205