Burs Başvuruları başlıyor

Çamoluk Eğitim Vakfı burs başvuruları başlıyor.

Burs Başvuruları başlıyor

 Her yıl Çamoluk derneği tarafından 4 yıllık üniversite öğrencilerine verilen eğitim bursu, bu yıl ilk kez Çamoluk Eğitim Vakfı tarafından verilecek.
Çamoluk Eğitim vakfı yaptığı açıklama ile burs için başvuru şartlarını açıkladı.
İnternet üzerinden yapılacak başvurulardan sonra gerekli şartları taşıyan öğrencilerin mülakata alınacağı açıklandı.
Çamoluk Eğitim vakfı tarafından yapılan burs ile ilgili açıklama:

2016 -2017 Eğitim Öğretim Yılı Burs başvuruları 05.09.2016 – 30.09.2016 tarihleri arasında Çamoluk Eğitim Vakfı’nın web sitesinden yapılabilecektir.
//www.camolukegitimvakfi.com/

Çamoluk Eğitim Vakfı’nın hazırladığı detaylı bilgilendirme yazısı aşağıdaki gibidir:

Değerli Arkadaşlar,

Çamoluk Eğitim Vakfı Burs Yönetmeliği gereğince eğitim yardımı almak isteyen öğrenci statüsüne sahip adayların aşağıdaki asgari koşullara uymaları gerekmektedir.
.
1-En az 4 yıllık ve üzeri fakülte/yüksekokul/enstitülerde eğitim gören öğrenciler başvuru yapabilir, 2 yıllık yüksekokullarda okuyan öğrenciler ile ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören öğrencilerin başvuruları kabul edilmez. Açıköğretim öğrencileri ile özel üniversite öğrencilerinin (%100 burslu kazananlar hariç) başvuruları da değerlendirmeye alınmayacaktır.
.
2-Başvuru yapan öğrencilerin başvuru formları üzerinde yapılan ön inceleme sonucunda mülakata hak kazanan öğrenciler görüşmeye çağrılır, mülakata katılmayan öğrencilere burs verilmez.
.
3-Mülakat sonucunda burs almaya hak kazananlar, istenilen evrakı (Öğrenci Belgesi, fotoğraf, kimlik belgesi, banka IBAN no v.s.) ivedilikle Çamoluk Eğitim Vakfı Genel Merkezine teslim etmek zorundadırlar.
.
4-Burs almaya hak kazanan öğrencilerimizden İstanbul üniversitelerinde eğitim görenler, her ay burslarını bizzat vakfımıza gelerek elden alacaklar, İstanbul dışında okuyan öğrencilerimiz ise burslarını banka IBAN numaraları vasıtası ile alacaklardır.
.
5-Burs almaya hak kazanan öğrencilerimiz Çamoluk Eğitim Vakfı ve bağlı komisyonların gerek gördüğü seminer, toplantı, gezi v.b. faaliyetlere davet edildikleri takdirde katılmak zorundadırlar.

ÖNEMLİ NOT:

www.camolukegitimvakfi.com adresi dışında her hangi bir yerden yapılan burs başvurusu kabul edilmeyecektir.

2016-2017 Eğitim Öğretim döneminin hayırlı olmasını diliyoruz.

ÇAMOLUK EĞİTİM VAKFI


Telefon 0 216 443 17 60 – 0 533 715 66 36
Web www.camolukegitimvakfi.com
Facebook https://www.facebook.com/camolukegitimvakfi
E-posta [email protected] ve [email protected]

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2016, 12:20

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205