Çamoluk Belediyesinden“Hoş Geldin bebek“

Çamoluk Belediyesi yeni doğan bebekler için "Hoş Geldin Bebek" uygulaması başlattı.

Çamoluk Belediyesinden“Hoş Geldin bebek“

 Gölova Kaymakamlığı tarafından nüfus artışına katkıda bulunmak amacıyla uygulamaya konulan "Hoş Geldin Bebek" uygulaması Çamoluk'ta da başladı.

Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme tarafından sosyal medya hesabından duyurulan uygulamaya göre,Çamoluk'ta doğacak çocuklar için "ilk hediye bizden"  uygulaması başlatıldı.

Yapılan açıklamada; yeni doğacak çocuklara ilk hediyeniz bizden  uygulaması ile,Battaniye ve hastane çıkışı hediye edilecek.



Çamoluk Haber


Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2015, 19:52

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 8 yıl Önce

örf adetlerimizde ki hediyeleşmeyi devam ettiren sayın belediye başkanımızı tebrik ederiz. benim doğa sevgimden dolayı bir önerim olacak. her doğan çocuğa 50 adet dut fidanı hediye ederek, çocuk fidanlarla büyüyecek ve ilkokul çağına geldiğinde defter - kalem ihtiyacını kendi dut ağacından yapılacak pekmezden karşılayacak. liseye gittiğinde çocuğun masrafi çoğalacak, ancak fidanlar da ürün vermeleri çoğalacak. evlenme çağina geldiğinde 25 sene sonunda dut ağaçlardan geliri 15 bin tl. üzerinde olacağindan genç bir delikanlinin hiçbir kimseye ihtiyaci kalmadan hayatini devam ettirmiş olacak. kıymetli dostlar sözün kısacası, -- bana balık verme, balık tutmasını öğret --- örneği.. başkanımızın yapmış olduğu hediye paketi de mutlaka takdire şayan.... kemal kuşcul -- zagpa , bayırköyü

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 8 yıl Önce

yoksullukla mücadele. bu güne kadar yapılan seminerlerde sonuç: zenginden alıp, yoksula vermek olmuştur. okuyan çocuklara verilen burslar olsun veya yapılacak bir sosyal tesislerde maddi kaynak hep iş adamlarından ve halktan toplanan yardımlar ile yapılmıştır. köylerde köy arazileri boşa yatmakta iken, her nedense bu boş arazilere meyve ağacı dikelimde, yapılan caminin masraflarını buradan karşılarız diye bir proje yapmıyoruz. köy derneklerimiz yazın yaptıkları festival ile görevlerini yaptıklarını düşünürler. oysa, gelecek nesiller için yıllar öncesi toprağın her bir metre karesine ağaç dikilse idi, toprak erezyonu olmayacağı gibi, ekonomik olarak yöremiz kalkınacaktı. her toplantıda fabrika olmadığından yakınır insanlar, oysa en büyük fabrika topraktır. çevreye hiçbir zararı olmayan bir fabrikamızın ve fabrikatör olduğumuzun farkında değiliz. yıllar geçse de aşınmayan ve tekrar sermaye istemeyen bir üretim mekanizmasıdır toprak..kemal kuşcul - zagpa - bayırköyü...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205