Karadikmen'de de Karantina Kalktı

Yaklaşık bir aydır karantina altında olan Karadikmen Köyü'nde karantina sona erdi.

Karadikmen'de de Karantina Kalktı

Çamoluk'ta covid-19 salgınının görüldüğü ilk köy olan Karadikmen Köyü 29 Mart 2020 tarihi itibariyle karantina altına alınmıştı. Bir aydır devam eden karantina uygulaması bu gece saat 24.00 itibariyle kaldırıldı. Korona virüsünü en ağır şekilde atlatan Karadikmen Köyü bu salgında 3 vatandaşını kaybetti. Birçok kişinin de virüs nedeniyle tedavi gördüğü Karadikmen Köyü son yapılan tetkiklerin ardından rahat bir nefes aldı. İlk başta 14 gün için alınan karantina kararı yeni vaka tespiti üzerine 14 daha uzatılmıştı.

Karadikmen den sonrada Kutluca köyü karantinaya alınmış ve Çamoluk'taki karantina uygulanan köy sayısı ikiye yükselmişti.

Önce Kutluca köyü ve daha sonra da Karadikmen Köyünden karantina uygulamasının kaldırılması derin bir nefes aldırdı.

Yaşadığımız bu zorlu süreçten ders çıkararak bundan sonrasında daha temkinli ve yetkililerin kararlarına uyarak bu süreci atlatalım.

Unutmayalım ki; korona virüsü alacağımız tedbirlerden güçlü değildir.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2020, 00:27

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Muharrem MEST
Muharrem MEST - 4 yıl Önce

Karadikmen köyümüze çok geçmiş olsun . inşAllah en kısa zamanda da ülkemiz kurtulur bu virüs belasından

Hacı CANİK ÇAMOLUK DER BAŞKANI
Hacı CANİK ÇAMOLUK DER BAŞKANI - 4 yıl Önce

Karadikmen ve kutluca köylerimizde karantinanın kalkması güzel bi haber bu vesile ile vefaat eden hemşehrilerime tekrar Allahtan rahmet yakınlarına ve bütün ÇAMOLUK a sabırlar dilerim bu süreçte emek ve çaba sarfeden herkese teşekkür ederim rehavete kapılmadan kaymakamlık ve beledeiye uyarılarına riayet edelim inş

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205