2. Çamoluk Şurası Toplanacak

Çamoluk Derneği 2. Çamoluk Şurasını topluyor.

2. Çamoluk Şurası Toplanacak
2014 Aralık ayında  birincisi toplanan Çamoluk Şurasının  12 Eylül 2015 Cumartesi günü ikincisi toplanacak.

Çamlıcada ki Çamoluk Derneği Genel Merkezinde toplanacak şura için,Köy Dernek Başkanları Sivil Toplum Örgütü yöneticileri,Çamoluk Derneği üyeleri  davet edildi.
Amirlerinin de davet edildiği açıklandı.

"Meşveret ve Şurada hayır vardır" sloganı ile tanıtılan şura'ya, isteyen Çamolukluların katılabileceği,  ve şuraya katılanlara yemek ikramını yapılacağı bildirildi.

Şura ile ilgili olarak  Çamoluk Derneği İnternet sayfasından duyuru yapıldı.
Duyuruda;

Yönetim Kurulumuz, göreve geldiği 15 Aralık 2013 tarihinden bu yana gerçekleştirdiği ”ilk olma özelliği taşıyan” projelerine devam ediyor.

 

İlk kez; yetimlere ayni ve nakdi yardım yapmaya başlayan, burs başvurusu yapan öğrencilerin durumlarını mensubu oldukları köylerden referanslar alarak değerlendiren, kurumsal internet sitemizi hayata geçiren, derneğimizin kuruluşundan bu yana görev yapmış başkanları, bal ağalarını, başkanvekillerini Vefa gecesinde buluşturan, aylık köy dernek başkanları kahvaltıları organize eden, yaptığı her faaliyeti basın bültenleri ve sosyal medya üzerinden kamuoyu ile paylaşan derneğimiz, 2014 Aralık Ayı’nda 1. Çamoluk Şurasını toplamış ve bir ilke daha imza atmıştı.

 

Bugüne kadar köy dernek başkanları, iş adamları veya öğrenciler özelinde yapılan istişare toplantıları genişletilerek tüm üyeler ve katılmak isteyen tüm Çamolukluları kapsıyor.

 

Çamoluk Derneği üyeleri ile telefon verileri bulunan tüm Çamoluklulara Başkanımız Fatih AYDIN imzası ile bir davet mesajı gönderildi.

 

Toplantıya; Kaymakam Sayın Kemal Karahan ve daire amirleri davet edilirken, Çamoluk Belediye Başkanı Sayın Savaş Akarçeşme’de iştirak edecek.

 

Bilgiler:

Program: 2. Çamoluk Şura Toplantısı

Yer: Çamlıca Çamoluk Kültür Merkezi (Ferah Mah. Ferah Cad. Çamoluk Sok. No:1 Çamlıca-Üsküdar-İstanbul)

Tarih: 12.09.2015 Cumartesi

Saat: 19.00

Katılım: Tüm Çamoluklulara açık

Not: Program ikramlıdır denildi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 22:05

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205