Ak Parti ve MHP'den Ankara Çıkarması

Cuhmur İttifakı ortakları uzun bir aradan sonra bir araya gelerek Ankara'da temaslarda bulundular.

Ak Parti ve MHP'den Ankara Çıkarması

Uzun bir aradan sonra birlikte Ankara ziyaretine çıkan Çamoluk Cumhur İttifakı ortakları Çamoluk için bir dizi temaslarda bulundular.

Çamoluk Belediye Başkanı ile birlikte, Ak Parti ve MHP Çamoluk ilçe Başkanları ve İl Genel Meclis Üyesi Muammer Güleç Çamoluk'ta yapılacak olan yatırımlar, proje aşamasında bulunan konularla ilgili olarak Ankara'ya çıkarma yaptılar.

Özellikle Ak Parti Giresun Milletvekilleri riyasetinde yapılan çalışmalarda, Çamoluk için olumlu neticeler elde edildiği açıklandı.

Ziyaret ile ilgili olarak her iki parti yuetkilileri tarfından da açıklamalar yapıldı.

Özellikle Çamoluk Hastanesi ve Hükümet Konağı için somut sonuçların alındığı ifade edildi.

Çamoluk'un doğalgaza kavuşması içinde temaslarda bulunan heyet, Kurufasulye ve Siyez buğdayı ile ilgili DOKAP yetkilileri ile görüşmeler gerçekleştirdiler.

Konu ile ilgili olarak Giresun Milletvekili Kadir Aydın bir açıklama yaptı.

Kadir Aydın açıklamasında:

"Şehrimizin güzide ilçesi Çamoluk’a katkıda bulunmak için AK Parti Çamoluk İlçe Başkanımız Davut Çukuryurt, Belediye Başkanımız Fatih Düz, Milliyetçi Hareket Partisi Çamoluk İlçe Başkanımız Ali Tatar ve İl Genel Meclis Üyemiz Muammer Güleç ile birlikte Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulunduk.

Çamoluk ilçemizde yapılacak olan hastane ile ilgili Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz’ü ziyaret ettik. Ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar ilçelerimiz için 2023’e kadar tamamlanacak olan Doğalgaz çalışmalarıyla ilgili Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz ile görüştük. Siyez Buğdayı ve Çamoluk Şeker Kuru Fasulyesi Üretimi başta olmak üzere Dokap bünyesinde devam eden projeleri görüşmek üzere Kalkınma Ajansı Genel Müdürü Barış Yeniçeri ile bir araya geldik. Son olarak İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mehmet Mut’u ziyaret ederek Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği’nin beraber hizmet vereceği yeni Hükümet Konağı’nın müjdesini Çamoluklu hemşehrilerimize vermekten mutluluk duyuyoruz.

Cumhur İttifakı çalışmalarının en güzel örneklerinden biri olan ziyaretlerimizin hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ankara ziyaretinde; Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, İl Genel Meclis Üyesi Muammer Güleç,Ak Parti İlçe Başkanı Davut Çukuryurt, MHP İlçe Başkanı Ali Tatar, Hazır bulundular.

Her iki parti yetkililerinin birlikte, Çamoluk için hareket etmeleri, vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılandı.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2021, 07:58

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205