Belediye Başkanından Sert Tepki

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz habere sert tepki gösterdi.

Belediye Başkanından Sert Tepki

Yaşan Haber isimli internet sitesinde çıkan va Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz'ün beklentileri karşılayamadığı yönünde ki habere, Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz Sosyal Medya Hesabından yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.

Kendilerinin sorumluluğu olmayan bir konuyu gündeme getirerek eleştirlerin yapıldığını  söyleyen Fatih Düz, haberi yapanların, seçim bröşürüne dahi açıp bakma dan, habercilikten uzak bir yayın yaptıklarını söyledi.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların, birilerinin tetikçiliğini yaptığını iddia eden Fatih Düz yaptığı açıklamada:

Bugün İlçemizle hiçbir ilgisi olmayan yerel yazılı basında çıkan mesnetsiz habere karşılık Çamoluk Belediye Başkanı olarak cevap verme ihtiyacım hasıl olmuştur.

"Hastane yapılmadığı için Çamoluk halkı belediyeden beklediğini bulamadı" gibi habercilikten uzak, yerel idarenin görevi nedir, merkezi irade hangi yatırımları yapar bilmeyen, bilmediği gibi sorup soruşturmayan, açıp seçim broşürümüze bakma ihtiyacı bile hissetmeyen, gazeteciliğin en temel prensiplerini bilmeyen, bilgi sahibi olmadığı konuda fikir sahibi olmayı kendilerine hak gören, birilerinin tetikçiliğini yapan bu zihniyetle mücadelemiz sürecektir. Bize düşen ise bu gerçeklikten uzak haberleri, kimin yaptırdığı ve kimin iftiralarına maruz kaldığımızı ortaya çıkarmaktır.

Eleştiri başınımızın tacıdır lakin iftira ve yalana karşı duruşumuz makam ve mevkiden bağımsız son derece sert ve kesin olacaktır. Tüm karalamalarına, iftaralarına, yalanlarına inat, kendilerine hizmetle şereflendiğim Değerli hemşehrilerimle omuz omuza memleketimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur dedi.

Yapılan habere Çamoluklu bir çok kişi tepki gösterek başkana destek açıklamasında bulundular.

Çamoluk Haber

İşte yayınlanan haber

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2020, 18:05

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yıldıray Yerlitaş
Yıldıray Yerlitaş - 3 yıl Önce

Ben. Camolukluyum senenin 12 ayi ben duruyorum MHP nin desinler ki bir projesini anlatsınlar yazık vAllahi Çamoluk 10 sene. Geri gitti o kadar proje var hani nerde bir tanesi yok hergelen başkan golparka bir şey. Yapıyor kardeşim nedir orda ziyaretmi var yatirmi yatıyor yapmayın bu yatırımı arkadaş siz başka hizmetiniz yok birde nüfus topluyorsunuz yazık vAllahi yazık ben Çamoluk ki olarak hakkımı helal etmiyorum yazık çok yazik yemin ederimmilleti kandırmayalım inanmayın kardeşim bir başkan çalışanıni söz geçirmeyen adam benim başkanım degildir kamooyuna duyurulur aldığınız para haram olsun

Mustafa selimoğlu
Mustafa selimoğlu - 3 yıl Önce

Başkanım başarılarınızın devamını dilerim allâha emanet ol hayırlı akşamlar

Şerif KALELİ
Şerif KALELİ - 3 yıl Önce

Daha çok bir zaman geçmedi. Çamoluk Belediyesi kısıtlı şartlara sahip. Biraz daha sabır gösterip beklemek ve Fatih DÜZ başkana güvenmek gerek. Tabiki beklentiler Çamoluk şartları dahlinde ve yerel yönetim hizmetleri kapsamında olmalıdır.

Saim sakizci
Saim sakizci - 3 yıl Önce

İt ürür kervan yürür başkan çamolugumuzun başkanıdır hizmetleride kör olsa görür herkes işine baksın biz başkanımızın arkasindayiz

Hüseyin Tonbul
Hüseyin Tonbul - 3 yıl Önce

Başkanımız değerli bir şahsiyettir.Kendisine güvenimiz tamdır başkanımızın yanındayız.Selam ve saygılarımla

Süleyman Köse
Süleyman Köse - 3 yıl Önce

Başkanımız elinden geleni yapıyor.imkanlar dahilinde.hizmette yapıyor.daha 3.5senesi var ben inanıyorum ki söylediği tüm hizmetleri yapacak.yapamadigi olursa da onların temelini atacak.sokak hayvanlarında barınak yapacağına inanıyoruz.ve barınağı olan tek ilçe olarakta adından söz ettirecek.biraz daha sabır..

AYDOS KARABUL
AYDOS KARABUL - 3 yıl Önce

Sen Doğru Yolda Yürü Başarılı Olacaksın Her Zaman Yanındayız Başkanım

Ekrem
Ekrem - 2 yıl Önce

Fatih Düz başkan geceleri dahi problemlerimizi dinleyen, telefonla direkt olarak ulaşabileceğiniz bir belediye başkanıdır ve Türkiye de örneği çok azdır. Kendisine emekli için teşekkür ederiz ve projelerinde başarılar dileriz.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205