Dulundas'ta Seçim Heyecanı

Mart ayında yapılacak olan seçimde Bayram Köse adaylığını açıkladı.

Dulundas'ta Seçim Heyecanı

Dulundas Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Mart ayında yapılacak olan, Olağan Genel Kurulun da, Eski Başkanlardan Bayram Köse, aday olduğunu açıkladı.  

Bir önce ki dönemde Dernek Başkanlığı yapan ve mevcut yönetimde de, Başkan Yardımcısı olarak görev alan Bayram Köse konu ile ilgili Çamoluk Haber'e açıklamalarda bulundu.

Bayram Köse; Kendisini,  köyüne ve ilçesine adadığını söyleyerek  tam bir köy hayranı olduğunu açıkladı. Mart  ayında yapılacak seçimde başkan adayı olduğunu söyleyen Bayram Köse, oluşturacağı yönetimin; en az dört tanesinin,genç, dinamik, kültürlü  üniversite mezunu kişilerden oluşacağını geri kalan kısmının da, Dulundas'lı işadamlarından oluşturacağı bir ekiple yönetime talip olduklarını dile getirdi..
Dulundas'ın birlik ve beraberliği için gayret göstereceklerini, büyüklerine saygılı, küçüklere yol gösteren, eğitim seviyesi yüksek bir yönetim oluşturacaklarını açıkladı.
Bayram Köse amacının, her ne kadar Büyük şehirlerde yaşasalarda, gelecekte köyünü unutmayan seven gençlere,  güçlü birlik beraberlik içerisinde bir dernek bırakmak ve onlara her türlü deteği vermek olduğunu açıkladı. 

Çamoluk Haber olarak, Dulundas Dernek seçiminin hayırlı olmasını ve seçilecek başkana da şimdiden başarılar diliyoruz.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2017, 21:16

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Salim üçtaş
Salim üçtaş - 7 yıl Önce

Hayırlısı Olsun

Orhan torun
Orhan torun - 7 yıl Önce

hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205