Dursun Duyan'dan Kamyon İddiası

İl Genel Meclis Üyesi Dursun Duyan'dan ciddi iddialar.

Dursun Duyan'dan Kamyon İddiası

İl Genel Meclis Üyesi Dursun Duyan bir süre önce sosyal medya hesabından üstü örtülü biçimde Çamoluk'a verilecek kamyon ile ilgili iddialarını, Giresun İl Genel Meclisinde yaptığı konuşma ile daha da ileriye taşıyarak  bazı isimler açıkladı.

Bir önceki iddiasında, Giresun İl Özel İdaresi tarafından Çamoluk'a verilecek kamyonu Çamoluklu bir siayasetçinin engellediğine yönelik yaptığı üstü kapalı açıklamadan sonra, Giresun İl Genel Meclisinde yaptığı açıklama ile bu kişinin Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Davut Çukuryurt olduğunu iddia etti.

Dursun Duyan bu bilgiyi de kendisine Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz'ün verdini söyledi.

Dursun Duyan Çamoluk'ta Cumhur ittifakının büyük bir desteğe sahip olduğunu ve kendisinin de bu ittifak'ın devamından yana olduğunu söyleyerek, yapılan çalışmalarla bu ittifaka zarar verildiğini iddia etti.

Dursun Duyan'ın yaptığı açıklamalardan sonra, Çamoluk'ta her iki partiden de Cumhur İttifakının başarısız olması için çalışanların olduğu mu var sorusu akla geliyor.

Yapılan son açıklamalar ile ilgili olarak cevap hakkı dortaya çıkan  Çamoluk Belediye Başkanı ve Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı için Çamoluk Haber olarak sayfalarımızın her zaman açık olduğunu ifade edelim.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2020, 09:52

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
ragıp elibol
ragıp elibol - 4 yıl Önce

bu hastaneye nasıl birilerinin selamı ile mi girilebiliyor bu giren kişiler ne karşılığı girmişlerdir. oy kaygısıyla yapılsa kılıçtutan gibi bir köyden giren bir kişi hep başka bir köyden insanlarala karşılaşıyoruz.hatta çamoluklu olmayan biride girmiş çalışıyor bu nasıl girdi yapılan işlemler suç değilmi bu kişilerin güvenlik soruşturması yapılmışmıdır.

Davut Çukuryurt  Çamoluk AK Parti İlçe Başkanlığı
Davut Çukuryurt Çamoluk AK Parti İlçe Başkanlığı - 4 yıl Önce

Bu ne lahana ne turşu bir deli bir kuyuya bir taş atmış kırk gün uğraşmış o taşı çıkartamamış bu günlerde sn il genel meclis üyesi Dursun Duyan zat tutturmuş ÇAMOLUK Belediyesine il özel idaresi tarafından kamyon verilmiş ben engel olmuşum sormazlardı insana sen 10 aydır meclis üyesisin kamyo varda veyahut verildikçe niye sen engel olmadın niye sen almadın kamyonu soruyorum il özel idaresinden sizlere verilmiş bir söz mü vardı sn encümen dürüst ol samimi ol sen meclis üyesi ola bilirsin ama siyasetçi olamazsın sn encümenin karın ayrılığını ben iyi bilirim Hastanemize bir elaman alınacak olduğundan bunuda kardeşinin girmesini talep ettiğinden şahsın buna karşı olduğumu ve Alisiz köyünden bir gariban ailenin kızını aldığımız için çünkü yine bir kardeşide Hastanede çalıştığı için etik olmayacagini kendilerine izah ettim sn encümen bizzat Belediye başkanını ismini vererek benim engellediğimi başkanım kendisine söylediğini diyor o zaman ben soruyorum kendilerinde bir çelişki olduğu bizzat ben sn Belediye başkanı MHP ilçe başkanı bizzat gidip il başkanı na bikini bire bir anlattigimizi bilmiyorlarmi dürüst olacaksın samimi olacaksın biz her zaman Çamoluk için var gücümüzle çalışır bir şeyler yapmaya çalışıyoruz

Emrullah tonbul
Emrullah tonbul - 4 yıl Önce

Varsa böyle bişey gerçekten yazıklar olsun neyin hazımsızlıgıdır bu?

Adem DÜZYURT
Adem DÜZYURT - 4 yıl Önce

Benim anlamadigim burada kim kimin ipini cekmeye çalışır pek anlamadım

Dursun Duyan Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Genel Meclisi Üyesi
Dursun Duyan Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Genel Meclisi Üyesi - 4 yıl Önce

Değerli hemşerilerim benim iddiam nedir; İlçeye alınmak istenen kamyonu Ak Parti ilçe başkanı durdurdu. Kaynağım nedir Çamoluk Belediye başkanımız iddianın sahibi ben değilim kaynağım ortadadır. Davud bey ne cevap veriyor kardeşinin işe alınmasına karşıyım diyor. Yani sorulan soruya cevap vermek yerine konuyu çarpıtıyor. O ikinci konuya yani kardeşimin hakkının yenilmesi sırf kardeşim olduğu için milletin insanlarımızın kardeşini kayırıyor torpil yapıyor demesin diye savunmuyorum bile haksızlık yapılmış olmasına karşın o konuyu daha sonra detaylıca konuşacağımıza milletime arz edeceğime söz veriyorum gerçi ben o konuya hiç girmeyecektim ama madem açtı davut bey o konuya da gireceğim. Ama önce soruma cevap almak istiyorum diğer konuyu söz veriyorum yapılan adaletsizliği açıklayacağım. Sorum gayet açık ve nettir; ilçeye gelecek kamyonu durdurdum mu durdurmanın mı? Bana senin durdurduğunu söyleyen bizzat bana ilgilen kamyonu oylayıp geçirin diyen sonra da davut çukuryurt durdurdu diyen Çamoluk Bld. Başk. Fatih Düz başkanımdır. Yani burda sana bir iftira varsa bunun kaynağı ben değilim Sayın Bld. Bşk. Fatih Düz en son görüşmem de senin inkar ettiğini söylediğimde hala aynı fikirde idi evet Davut çukuryurt durdurdu kamyonu dedi eminim ki yine de aynı gerçekleri söyleyecektir. Sen önce soruya Cevar ver kamyonu durdurdun mu durdurmadınn mı?

Kamil Sivrikaya Milliyetçi Hareket Partisi Çamoluk İlçe Yönetim Kurulu Üyesi
Kamil Sivrikaya Milliyetçi Hareket Partisi Çamoluk İlçe Yönetim Kurulu Üyesi - 4 yıl Önce

Bu Konuyu daha önce mhp çamoluk İlçe başkanım ali tatar bana çamoluk a yapacağımız ve yapmakta olduğumuz hizmetler nelerdir diye sorduğumda İlçeye özel idaredeh kamyonun alındığını ve bunun son anda Ak Parti ilçe başkanı davut çukur yurt tarafından durdurulduğunu kendisi bizzat söyledi davut çukur yurt neden inkar ediyor anlamıyorum. farklı şeyler söyleyerek konuyu saptırmak istemesini anlamalandıramıyom durdurdu ise çıksın açıklasın özür dilesin böyle benlik yaparak ilçeye ancak zarar gelir. İl meclis üyesi dursun gerçekten memleket için elinden geleni yapıyor her zaman da doğruları çekinmeden söyler

Mehmet düz
Mehmet düz - 4 yıl Önce

Arkadaşlar;
Dağın arkasını görmeye çalışın lütfen.. bunu Davut başkan yapmış ise ona yaptıran kim acaba? Davut başkan gerçekten yaptıysa mevcut belediye başkanı neden gittiği her yere Davut başkanıda götürüyor? Tam bu noktada dağın arkası da görünüyor ama görebilene!!
Fatih başkan çevresindekilere dikkat etmeli bence..Davut başkanın böyle birşey yapabilecek gücü yok bence..ama ben yapanın yine yüzde 99 vartanalı olduğunu Davut başkanın ise kıyından köşesinden bu işi bildiğini düşünüyorum.
Çamolukluların gözlerini biraz açması gerekiyor..
İstanbul'dan Çamoluk daha net görünüyor unutmayın

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205