Fatih Düz“Birlikte Başaracağız“

MHP Çamoluk Belediye Başkan Adayı Fatih Düz İstanbul'daki hemşehrilerinden destek istedi.

Fatih Düz“Birlikte Başaracağız“
 Milliyetçi Hareket Partisi Çamoluk Belediye Başkan Adayı fatih Düz İstanbul’daki Köroğlu mahallesi Dernek Lokalinde  toplantı düzenleyerek ,Köroğlulardan destek istedi.
29 Aralık 2013 Pazar günü gerçekleşen toplantıya ,Köroğlu Mahallesi sakinleri yanında ,Yuvacık’lı işadamı  ve Eski Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Karabul’da katıldı.
Toplantıda Köroğlu Mahallesi Dernek Başkanı Cengiz Düz,İşadamı Halit Karakuş,Adnan Karabul ve Başkan Adayı Fatih Düz birer konuşma yaptılar.
Halit karakuş ve Adnan Karabul,Fatih Düz’e seçim çalışmalarında her türlü maddi ve manevi  destek olacaklarını ve bu seçimde Fatih Düz’ün arkasında olduklarını dile getirdiler.
Dernek Başkanı Cengiz Düz’de,toplantıyı Fatih Düz’ün istediği ve bu  istek üzerine toplandıklarını açıkladı.
Cengiz Düz, Köroğlu olarak isteklerinin tek aday olduğunu ancak bunun sağlanamadığını söyleyerek,Kimseyi üzmek istemediğini ancak yapılan toplantının amacının da belli olduğunu söyledi.
“Kırk gün kar yağar bir gün av olur” diyen Cengiz Düz, Seçmen yazılımının devam ettiğini  söyleyerek  Çamoluk’a seçmen yazılımı için fedakarlık istedi.
Fatih Düz’ün gece gündüz her zaman ihtiyaçlara cevap  vermek  zorunda olduğunu,”Ne zaman isterseniz telefon açın Fatih yapmazsa beni arayın dedi.”

Köroğlu Mahallesi Dernek Başkanı Cengiz Düz'ün konuşması
//www.youtube.com/watch?v=RhVX7vByHiU&feature=c4-overview&list=UUsVNzlZ1kUw1p-k0xl6aY5Q

Başkan Adayı Fatih Düz’de  Çok duygulandığını söyleyerek başladığı konuşmasında , Çamoluk belediye Başkan aday tesbitlerinde yıllarca dayatmanın yapıldığını ve kendilerinin fikirlerinin sorulmadığını söyledi.
Fatih Düz aday tesbitlerinde hep ayrımcılık yapıldığını ve buna birlikte dur diyeceklerini söyledi.
Kendisinin yıllarca hep aynı fikri savunduğunu  bunu da Çamoluk’u yönetecek kişinin yılın  oniki ayını Çamoluk’ta geçirmesi gerektiğini söyledi. Dayatmayla Başkan olanların zamanla tıkandığını ve hiçbir hizmet yapamadığını dile getiren Fatih Düz, Bir şeyleri başarmak zorundayız,Çamoluk’un çehresini değiştiren neden Köroğlundan olmasın dedi.

Çamoluk Haber






 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205