Gençlerden Sağduyu Çağrısı

Yaklaşan seçimler için Hacıahmetoğlu gençliğinden sağduyu çağrısı.

Gençlerden Sağduyu Çağrısı

 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, Çamoluk Hacıahmetoğlu Köyü Gençlik Kolları seçimlerle alakalı olarak sağduyu çağrısından bulundu.
Özellikle muhtar,aza adayı ve İl Genel Meclis üyelikleri için her kim aday olursa olsun ya da her kim kime destek olursa olsun ama birlik ve beraberlikten taviz verilmemesi gerektiğini dile getirdiler.
Aday olarak vatandaşın önüne çıkan kimselerin örnek olması gerektiği ifade edilen ve gençlerin bu konulara alet edilmemesi gerektiğini  ifade eden  Hacıahmetoğlu Gençlik Kolları Bildirisi:

"Hacıahmetoğlu Köyü Gençlik Kolları olarak 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yapılacak olan gerek muhtarlık gerekse de belediye başkanlığı ve meclis üyeliği seçimlerindeki adaylara şimdiden başarılar diliyoruz.Tüm muhtar ve muhtar adaylarından bir vatandaş olarak bir beklentimiz var. Öncelikle bu bir hizmet yarışıdır. Bu hizmet yarışında yola çıkan insanlar, topluma örnek olması gereken kişilerdir. Bu nedenle adaylık süreçlerinde seçime kadar herkesin belli bir seviyede seçim çalışmalarını yürütmelerini bekliyoruz. Karalamak, kötülük yapmak, arkadan konuşmak, yalan ifadelerde bulunmak, hiç kimseye yakışmaz ve kimseye fayda sağlamaz. Bu bağlamda oy kullanacak köylülerimizin ve 'GENÇLERİMİZİN' tefrikaya düşmemek için gereken hassasiyeti göstermelerini temenni ediyoruz. Çünkü seçmen, herkesi görür, kime oy vereceğini bilir, yapılan karalamalara göre oy vermez. Yaşadığımız yer hepimizin ortak alanı. Kimsenin bir başkasını dışlamaya, onun hakkında yanlış beyanda bulunmaya hakkı yok. Böyle yapanların da kazanacağına inanmıyoruz.Sağduyuluolan her zaman kazanır, vatandaş da doğruyu görür. Lütfen tüm muhtar ve adaylar, yapacakları hizmetleri anlatacak şekilde kendilerini ifade ederek Hacıahmetoğlu köyüne yakışır bir şekilde karşısına çıksınlar. Olaysız ve sakin bir seçim olmasını temenni ediyor, herkese başarılar diliyoruz. Seçimin köyümüze ve ilçemize, memleketimize ve özellikle de adaylara hayırlı olmasını diliyoruz" denildi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2019, 21:12

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205