İstanbul'da Çamoluk'lu Diriliş

Yüce Diriliş Partisinin adına, seçime bağımsız aday olarak katılan Çamoluk'lu aday Yılmaz Karabul, son çalışmalarını yapıyor.

İstanbul'da Çamoluk'lu Diriliş

 7 Haziran 2015 Pazar Günü yapılacak olan seçime sayılı saatler  kala, adaylar son çalışmalarını yapıyor.

Şair Yazar,Mütefekkir Sezai Karakoç'un kurucusu ve Genel Başkanı olduğu Yüce Diriliş Partisi adına,  seçimlere bağımsız aday olarak katılan Yılmaz Karabul ve arkadaşları,yoğun çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Özellikle Yılmaz Karabul'un aday olduğu 1. Bölgede seçim çalışmaları devam ederken aynı zamanda "Diriliş" felsefesi anlatılıyor.

Üsküdar meydanına kurulan platformda vatandaşlara diriliş ışığı gazetesi ücretsiz olarak veriliyor.

Özel ziyaretlerlede seçim çalışmalarına devam eden Yılmaz Karabul,Çamoluk,Alucra,Şebinkarahisar ve Kelkit vadisinden olanlar vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanıyor.

Adaylığı ile ilgili açıklama yapan Yılmaz Karabul,"Diriliş görüş ve hareketini Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne taşıyarak,ülkemizin ve milletimizin geleceğini güven altına alacak oluşum'un içte ve dışta gözle görülür ve elle tutulur hale gelmesine katkıda bulunma görevimizi yerine getirmek istiyoruz" dedi.

Karabul,beklediklerinin üzerinde bir ilgi ve alaka ile vatandaşlardan teveccüh gördüklerini dile getirdi.

Yılmaz Karabul, oy pusulasında  kendisinin bağımsızlar arasında 6, sırada olduğunu söyleyerek oy verecek vatandaşların dikkatli olmasını istedi.


Çamoluk Haber





YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205