Kılıçdaroğlu Giresun'da hayır Peşinde

CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son bir ay içerisin de giresun'u ikinci kez ziyaret ediyor.

Kılıçdaroğlu Giresun'da hayır Peşinde

CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son bir ay içerisin de giresun'u ikinci kez  ziyaret ediyor. Yaklaşan referandum seçimleri hayır cephesinde yer alan partileri harekete geçirdi.

CHP Giresun İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun 26 Temmuz tarihinde Bulancak ilçesine geleceği belirtilerek “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Temmuz pazartesi günü saat 10.00’da bu kez Bulancak’ta miting yapacaktır. Bir tarafta 4 yıldır Giresun’a ayak basmayan bir başbakan var, diğer tarafta ise fındık hasadı öncesi temmuz ayı içersinde 2. kez ilimize gelen Kılıçdaroğlu var. Bir tarafta ‘Köye uçak mı indireceğiz?’ diyerek Giresun ve Ordu’yu küçümseyen bir Başbakan var. Diğer tarafta ‘OR-Gİ’yi biz yapacağız’ diyen Kılıçdaroğlu var” ifadelerine yer verildi.
Kılıçdaroğlu’nun gündeminde fındık, OR-Gİ Havaalanı ve referandumla Giresun’a geleceği belirtilen açıklamada “Genel Başkanımızın bölgemize ve fındığımıza ne kadar önem verdiği ortaya çıkmıştır. Genel Başkanımız Bulancak’ta hem fındığı konuşacak, hem de referanduma ‘Hayır’ diyecektir. 20 gün öncesinde Giresun’da coşkulu bir mitingle karşıladığımız ve bölgemize bu kadar kıymet veren Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu yine coşkulu bir şekilde karşılamak ve fındığımıza sahip çıkmak için tüm halkımızı Bulancak’ta yapılacak mitingimize davet ediyoruz” görüşlerine yer verildi.
yapılan açıklama da hernekadar fındık, OR-Gİ,Havaalanı olarak açıklansada  yoğunluk referandum için olacağa benziyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205