MHP İl Başkanı Müjdat Öz yeniden Aday

MHP Giresun İl Başkanlığına Müjdat Öz yeniden aday olduğunu açıkladı.

MHP İl Başkanı Müjdat Öz yeniden Aday

 2016 Mayıs ayında Mhp Genel merkezi tarafından göreve getirlilen MHP Giresun İl Başkanı Müjdat Öz  23.07.2017 tarihinde yapılacak olan olağan kongre de tekrar aday olacağını açıkladı.
Müjdat Öz bugün 18/07/2017 Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;
MHP Genel Merkez teşkilatı ve Genel Başkanımızın takdiriyle yürütmekte olduğum il başkanlığı görevime, yine genel başkanımızın memnuniyetini bildirir açıklaması ve görevime devam etmemi istemiş olması nedeniyle kaldığımız yerden devam etmek üzere 23.07.2017 tarihinde yapılacak İl kongresinde il başkanlığına aday olduğumu Mhp Genel Merkezi'nden Giresun kamuoyuna ilan ediyorum. Kongre ve adaylığıma ilişkin gerekli açıklama yarın tüm ilçe başkanlarımızın katılımı ile il binasında düzenleyeceğimiz basın toplantısı ile kamuoyu ile paylaşılacaktır. Hareketin merkezinden tüm hemşerilerime ve ülküdaşlarıma saygı ve selamlarımı sunuyorum. HAREKETİN LİDERİ DEVLET BAHÇELİ... dedi.

2016 Mayıs ayında Giresun İl Yönetimi ve 12 İlçe yönetimi bildiri yayınlayarak, Meral Akşeneri desteklediklerini açıklamışlardı.

Müjdat Öz MHp içerisinde Meral Akşener'ci teşkilatların tasfiyesinden sonra, Genel merkez tarafından atanarak bu göreve gelmişti.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 19:10

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205