Saadet Partisinin Adayı Belli Oldu.

31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak Çamoluk adayları netleşiyor.

Saadet Partisinin Adayı Belli Oldu.


 31 Martta Çamoluk belediye Başkanlığı için yarışacak aday sayısı 3 oldu.

Ak Parti Musa Varıcı, Milliyetçi Hareket Partisi Fatih Düz ile seçimlere katılırken, Saadet Partisi de, Çamoluk Belediye Başkan adayı olarak  Hüseyin Akarçeşme'yi gösterdiğini açıkladı.


Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Abdulkadir Bektaş yaptığı açıklamada; Çamoluk ile birlikte Alucra'da İsmail Derbeder'i Doğankente'ta Mehmet Kamacı'yı, Güce'de Osman Aydın'ı ve Keşap'tada Korkmaz Büyükaydın'ı aday gösterdiklerini açıkladı.


Abdulkadir Bektaş yaptığı açıklamada; "Belediye Başkan adaylarımız, yeni kampanya programımız doğrultusunda hemen çalışmalara başlamışlardır. Bundan sonra da çalışmalarını hızlandıracaklardır. Diğer ilçelerimizde aday belirleme çalışmalarımız devam etmekte olup, en kısa zamanda açıklama yapılacaktır.

31 Mart yerel seçimlerinin Giresun’umuzda ve Tüm Türkiye’de barış, huzur ve adaletli bir ortamda geçmesini temenni ediyorum.” Dedi.


Saadet Partisi Adayı Hüseyin Akarçeşme; Dulundas Mahallesinden olup, aynı zamanda, Çamoluk Eski Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme'nin abisi.

Çamoluk Haber olarak tüm adaylara başarılar diliyoruz.


Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 17:32

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ertugrul tepebaşı
Ertugrul tepebaşı - 5 yıl Önce

Manset kisminda gozukuyor ama assagida haberler kisminda yazmiyor acaba sistemde bi bozukluk mu oldu.

Sezai bakırhan
Sezai bakırhan - 5 yıl Önce

Huseyin akarçeşmeye ve tüm adaylara başarılar dileriz

Feyzullah koç
Feyzullah koç - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun tam destek veriyoruz kazanacağız inşAllah

Hidayet
Hidayet - 5 yıl Önce

ALLAH SP İNE HİDAYET VERSİN

ahmet yenice
ahmet yenice - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun başkanım çare var saadet var diyoruz cepsiz ceketler iş basina gelecek inşAllah 1 nisan sabahı güneşli gunler bizi bekliyor..

Esat iri
Esat iri - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun başkanım inşAllah çamolugu kazanacagız ve milli görüş belediyeciliğini göstereceğiz dürüst ve cepsiz olarak çalışacağız

Ahmet Kaleli
Ahmet Kaleli - 5 yıl Önce

Camoluk için hayırlı olsun inşAllah kazanırsınız camoluk haber tarafsizis diyor ama biraz taraf tutuyor gibi gorunuyorsunuz cunku huseyin akarcesmeyi biraz kotulemis gibisiniz eski baskanin abisi felan diye abisi olabilir ama onun bi sucu olsaydi devletimiz onunda cezasini verirdi temiz durust adamki bir siyasi parti tarafindan aday olmuş...

Editör Notu:
Sayın Ahmet Kaleli; Kötülediğimiz iddiasını ortaya atıyorsunuz. Bunu da Eski Belediye Başkanının abisi dememizden çıkarıyorsunuz. Biz Sayın Hüseyin Akarçeşme'yi bundan fazla tanımıyoruz. Kendileri yada Saadet Partisi bize bilgi göndermediler. Biz kardeşinden dolayı da kendisine bir suçlama yapmadık. Biz kendi ulaşabildiğimiz bilgileri derleyip paylaştık.

Kaleli
Kaleli - 5 yıl Önce

İNŞALLAH ÇAMOLUĞUMUZA HÜSEYİN BAŞKANIMIZLA BİRLİKTE SAADET GELECEK!


SIRADAKİ HABER

banner200

banner205