Sarıyer'e Çamoluklu Başkan Adayı

Saadet Partisi, İstanbul Sarıyer'de Çamoluklu Belediye başkan adayı gösterdi.

Sarıyer'e Çamoluklu Başkan Adayı

 31 Mart Yarel seçimleri için Saadet Partisi İstanbul Sarıyerden çamoluklu iş Adamı Davut Tepyurt'u Belediye Başkan Adayı olrak gösterdi.
Çamoluk Köroğlu Mahallesinden olan  Davut Tepeyurt Saadet Partisi Ardaha İl Sorumlusu olarak görev yapıyordu.
Bir önceki dönem Saadet Partisi Çamoluk Belediye Başkan Adayı da olan Davut Tepeyurt, İnşaat Emlak işleri ile uğraşıyor.
Sarıyer'in mevcut belediye başkanı ve CHP adayı Şükrü Genç, Şebinkarahisarlı ve aynı zamanda Çamoluk Kayacık Köyü damadı.
Ak Parti adayı da, Ak Parti Sarıyer İlçe başkanı ve Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep tayyip erdoğan'ın damacı Selçuk Bayraktar'ın akrabası.
Güçlü rakiplere karşı mücadele edecek olan Davut Tepeyurt'u tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2019, 09:56

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kaya bakırtaş
Kaya bakırtaş - 5 yıl Önce

Tebrik eder başarılar dilerim devamını bekleriz inşllah Allah hayırlı etsin kardeşim

Davut Çukuryurt
Davut Çukuryurt - 5 yıl Önce

Davut Tepeyurt’ta, ne bitmek bilmez hırs varmış, siyasetle uğraşanların gözü/cebi dolmaz, hırsları mezarda biter

Fatih Aydın
Fatih Aydın - 5 yıl Önce

Davut Bey'e hayirli olmasini dileriz. Kazanamayacak ama olsun yine de bize basari dilemek düşer. Zira, Davut Tepeyurt Facebook hesabı üzerinden dogrulugu ispatlanmamis olan ve oradan buradan devsirdigi yalan haberleri paylasan, haberlerin yalan oldugu kendisine ispat edildigi halde özür dilemeyen ve yalan paylasimini sayfasinda tutmaya devam eden kişidir. Bilinsin istedim!

Yücel aydin
Yücel aydin - 5 yıl Önce

Davut kardesime ve tüm saadet camiasina bu secimlerde başarilar diliyorum..saadet in felsefesini sülün osmanlarin anlamasını beklemek abes ile iştigaldir...hemşehrilerimizden ricam etraflarindaki akp de gorev alanlara bir baksinlar,zenginlesme var mi yok mu. ..siyaset yüce dinimiz İslami ve manevi degerlerimizi kullanarak zenginlesme işimidir??. Yoksa halka hizmet etme mecraı midir?
Hz Ömer'in gömleğini örnek gösterip halkin parasiyla alinan mercedes filolariyla gezme isimidir..eger Allah resulu bunu yapmissa akp liler tabiki haklidir...din iman vatan savunmasi akp nin agzinda sakiz lakin bir aile varki cocuklari ve damatlari askeriyenin kapisindan dahi girmemis???? Ez cümle ..guzel kardeslerim çok acı lakin kendi düşen aglamaz, haksızlığa riza gösteren yapan gibidir!!!!
Sizlere hayirli seyirler .......

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205