Uslucada Birlik, Başkan İsmail Aydın

Usluca Köyü Derneği seçime birlik içinde tek adayla gitti.

Uslucada Birlik, Başkan İsmail Aydın

Usluca Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği olağan kongresi 12 Ocak 2020 Pazar günü İstanbul Esenler Atışalanında bulunan Yiğidim-1 Düğün Salonunda yapıldı. Tek aday ve tek liste ile gidilen kongrede eski yöneticilerden olan ve oynadığı yöresel horon oyunlarıyla bölgemizde dikkat çeken İsmail Aydın Usluca Köyünün yeni Dernek Başkanı oldu. Usluca Köyü dernek kongresine Uslucalılar ile birlikte Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik ve yönetim kurulu üyeleri ile Usluca Kötyü Muhtarı Yılmaz Kütük katıldılar. Birlik ve beraberlik içerisinde geçen kongreye gençlerin ilgisi büyük oldu.

Başkan seçildikten sonra İsmail Aydın yaptığı konuşmada;  "Bugun yapilan kongremizde katılım saglayan bizlere destek olan siz degerli Usluca'lı köylulerimize teşekkur ederiz.
.
Yeni dönemde genç arkadaşlarımla beraber koöyümüze hizmet amacıyla yola çıktık. "Sefer bizden,muzafferiyet Allah'tandir" dedi.

İsmail Aydına'a başkanlığı devreden Selçuk Dokgöz'de yaptığı açıklamada:

"Daima parcasi olmaktan şeref duyduğum Usluca köyümüzde sizlere 2 yıllık hizmet edebilme gururunu bize yaşatan rabbimize sonsuz şükürler olsun. Kadim tarihimizden gelen örf ve ananelerimizi, bizi birbirimize yakınlaştıran akrabalık bağlarımızı kuvvetlendirmek amacıyla yaptıgımız tüm faaliyetlerde maddi manevi destek olan katılım sağlayan sizlere yonetim kurulum adına, teşekkürler ediyoruz. Ayni heyecanla yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar dileriz.Yonetimimde bulunan arkadaşlarim ve benim adima Haklarınızı helal ediniz" diyerek helallik istedi.

İsmail Aydın ile birlikte Usluca Köyü Derneği Yönetim Kurluna; Fatih Kütük, Harun Karsavran, Yılmaz Dokgöz, Fatih Kıdıl, İlyas Geco, Selahattin Aydın, Arslan Dirice, Ayhan Garip, Recep Yüksel, Yunus Kütük seçildiler., 

Çamoluk Haber olarak yeni seçilen yönetimi tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2020, 09:29

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205