Adrenalin Dolu Bir Oroganizasyon Çamoluk Off Road

Bu yıl ikincisi yapılan Çamoluk Off Road kış organizasyonu 1 Ocak 2023'te yapılan finalle sona erdi.

Adrenalin Dolu Bir Oroganizasyon Çamoluk Off Road

Çamoluk Haber  organizatörlüğünde yapılan ve gittikçe daha çok katılımcının yer aldığı  Çamoluk Off Road etkinliği; adrenalin, heyecan dolu görüntülerle geride kaldı.
11 adet 4x4 arazi aracı 2 motokros ve bir de 4x4 ATV motorun katıldığı  Çamoluk Off Raod kış etkinliği 31 Aralık 2022  ile 01 Ocak 2023 tarihlerinde yapıldı.
Özellikle zorlu parkurları ile ön plana çıkan organizasonda, katılan kaptanlar zor lu koşullarda mücadele ederek heycan ve adraenalini bir arada yaşadı.
Katılanların çok beğendikleri off road etkliğinide 1. gün;  Pınarlı Köyü Yenice Refahiye Perçem Köyü, Taşdemir Köyü  ve Gölova yaylalarında gerçekleşti.
İkinci günde ise; Dulundas Mahallesi Yaylası ile Kutluca Köyü Yaylası bölgelerinde geçti.
Yüksek kesimlerde yer yer kar  kalınlığının 25 santimi bulması kaptanların heyecan dolu gösterilerine sahne oldu.
Çamoluk Off Road etkinliğine 1. gün Çamoluk kaptanlarından Harun Taşçı, Ömer Yalçınkaya, Ferhat Aydın, Şerif Emeksiz, Giresun Merkezden Ahmet Aydın, Yücel Bayram,  İstanbul'dan gelen  Harun Selimoğlu,
Murat Yalçınkaya- Selçuk Yalçınkaya- Yusuf Yalçınkaya, Saim Kalebaşı, Mehmet Demirkaya ile 4x4 ATV aracı ile Fatih ve Çetin Kalebaşı katıldılar.
2. Gün ise, Harun Taşçı, Ömer Yalçınkaya, Ferhat Aydın, Ahmet Aydın Yücel Bayram, Selçuk -Murat Yalçınkaya, Harun Selimoğlu, Veysel Öztürk  ile moto kros kaptanlarından Emre Yerlitaş ve Adem Elönü 
katıldılar.

Çamoluk Kaymakamı Furkan Berber'in çocuğunun rahatsızlanması nedeniyle katılamadığı organizasyona, Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz ile Belediye Meclis üyesi  Engin Gürsoy birinci gün katılarak  kaptanlara destek verdiler.
Organizasyonın  çekilen görüntülerinin  sosyal medyada paylaşılması ile de görenlerden büyük beğeni topladı.
Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2023, 11:43

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih Yalçınkaya
Salih Yalçınkaya - 1 yıl Önce

Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Yücel Bayram
Yücel Bayram - 1 yıl Önce

Kesinlikle en az bir kere gidip o heyecanı orada yaşamak gerek oradaki insanların size yaklaşımı sıcak kalnliligi off-road dan bile daha iyi gerçi off-road meselesine gelince bu aşk damarlariniza isledimi bir daha borakamiyorsunuz :)

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205