Hacıahmetoğlu Derneği Futbol Turnuvası Düzenledi!

Çamoluk köy, mahalle dernekleri spora her zaman yeşil ışık yakmaya devam ediyor. Bu kez Hacıahmetoğlu tekrar sahalara inerek 7 takımın katılımıyla turnuvanın startını verdi.

Hacıahmetoğlu Derneği Futbol Turnuvası Düzenledi!

Çamoluk Hacıahmetoğlu köyü derneği (Avarah) tarafından düzenlenen "Hacıahmetoğlu Köyü Derneği  Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası" 24 Eylül 2023 Pazar günü, Ümraniye Yavuztürk Mahallesindeki halı Saha Tesislerinde gerçekleştirildi. 18:00 - 19:00 saatleri turnavının ilk maçı olarak belirlenirken Hacıahmetoğlu köyü derneği sosyal medya dan mesaj yayınlayarak günler öncesinden davette bulundular. 

Saat 17:00 da Halı sahada tüm hemşehrimizi bekliyoruz diyen yönetim maç öncesi kemençe ve davul zurna ekibiyle, maç heyecanını dindirerek futbolculara ve misafirlere eğlenme imkanı sundular.

Turnuva görevli komiteleri şu şekilde, Kaya Çaputlu, Ekrem Ayan, Agül Keleşoğlu, Ali Keleş, Uğur Yardımcı, Hüseyin Keleşoğlu, ve Hasan Yardımcı, yer alıyor.

Haftanın İlk maçı Avarah City ve Diriliş Spor yaparken Diriliş Spor takımı Avarah City'i 5-1 yenerek mağlup etti.

ENGELLİ ÇOCUKLAR UNUTULMADI!

İlk maç takımların Avarah City' takım lideri ve aynı zamanda dernek yönetim kurulu üyesi Bahattin İğneci, Hacıahmetoğlu Köyünün misafir engelli çocuklara,bir iç giyim firmasının sponsorluğunda kendi takımının formasını hediye ederek gönüllerde taht kurarken, engelli çocuklar sürpriz hediye ile, mutlulukları dikkatlerden kaçmadı.

Turnuva programına Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik ve yönetim kurulu üyeleri, Usluca Köyü Dernek Başkanı İsmail Aydın, ayını zamanda Çamoluk derneği Başkan yardımcısı ve birçok spor sever Hacıahmetoğlu vatandaşlar katılım sağladı. Başkan Canik konuşma yaparak Hacıahmetoğlu köyü Dernek Başkanı Yaşar Çaputlu ve yönetimini tebrik etti. Daha sonra Başkan Çaputlu da bir konuşma yaparak Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik  yönetimine  ve tüm katılımcı misafirlere katılımları  için tek tek teşekkür etti.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2023, 15:06

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205