Çamoluk Balı Bahçeli'ye Ulaştı

29. Bal Festivalinde hediye edilen 3 hilalli bal Devlet Bahçeli'ye ulaştı.

Çamoluk Balı Bahçeli'ye Ulaştı

21 Ağustos 2023  günü 29. Çamoluk Bal Festivalinde, özel olarak üç hilalli üretilen bal, yapılan açık arttırma ile en yüksek fiyatı veren İş Adamı  İzzet Mermer tarafından satın alınarak, Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeliye iletilmek üzere, MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Konal'a teslim edilmişti.

Teslim edilen bal  12 Ekim 2023 perşembe günü, Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz ve Giresun Milletvekili Ertuğrul Konal, MHP liderini Ankara'daki Genel Merkez makamında ziyaret ederek, İş Adamı İzzet Mermer'in emanetini teslim ettiler.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz; Mhp liderinin bu davranıştan dolayı çok memnun olduğunu ve Çamoluklulara sevgi ve selam gönderdiğini bildirdi. Fatih Düz Yaptığı açıklamada:

"21 Ağustos Çamoluk Bal Festivalimizde Kıymetli iş insanımız Sayın İzzet Mermer tarafından Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiye armağan edilmek üzere aldığım balımızı,

Milletvekilimiz Sayın Ertuğrul Gazi Konal Bey ve Belediye Başkanlarımızla Genel Başkanımızı ziyaret ederek teslim ettik. Ziyadesiyle Memnuniyetini dile getiren Sayın Genel Başkanımızın Tüm Giresun’a ve Çamoluk’lu hemşehrilerimize Sevgi saygı ve Selamları var" dedi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2023, 12:18

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205