Çamoluk Hastanesine Milyonluk Bağış

Emekli hemşire anne ve babası adına Çamoluk Hastanesine milyonluk bağış yaptı.

Çamoluk Hastanesine Milyonluk Bağış

Çamoluk'ta kurumlarımıza yapılan bağışlar artarak devam ediyor.

Çamoluk'un en büyük ihtiyaçlarından olan Çamoluk Hastanesine, Çamoluk Köroğlu Mahallesi sakinlerinden Merhum İbrahim ve Fatma Çehre'nin kızları, emekli hemşire Yıldız Yıldızbayrak, merhum anne va babası adına Çamoluk Hastanesine bir kalende  birmilyon yüzbinliralık cihaz ve araç gereç  bağışında bulundu.

Bağışla ilgili olarak, Çamoluk Devlet Hastanesi tarafından sosyal medya hesaplarından bağışlanan araç gereçlerle ilgili bilgi verildi.

·      Hastane sitesinde yapılan açıklamada:  7 Adet masa üstü bilgisayar ve 7 adet monitör, 5 adet Z - Trans sedye, 7 adet klima cihazı, 1 adet diş ünitesi, 1 adet kan alma koltuğu, hasta başı monitörü, defibrilatör ve EKG cihazı, 1 adet otoklav cihazı, 2 adet tromel ve tansiyon aleti, 2 adet aspiratör, 5 adet serum askısı, 4 adet 190 cm camlı dolap, 3 adet 190 cm elbise dolabı, 3 Adet 160 cm. masa, 3 adet 3’lü bekleme koltuk, 5 adet kink koltuk, 2 adet çekyat kanepe, 1 adet çok fonksiyonlu Fakslı Mono Laser Printer, 1 adet 80 ekran TV, 1 adet Argox OS-214 PLlus Barkod yazıcı (Seri + USB), 1 adet Videolaringoskop cihazı, 2 adet İnfüzyon cihazı ve Hastanemizin ihtiyacı olan diğer çeşitli ebatlarda tıbbi cihaz ve malzemeler teslim alınmıştır. Hastanemizin mevcut pencerelerinin tamamına takılıp çıkarılabilen seyyar sineklik montajı yapılmıştır.

Değerli bağışçımıza Çamoluk İlçe Devlet Hastanemize verdiği maddi ve manevi destekten dolayı Çamoluk İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliği olarak tüm çalışanlarımız adına teşekkür ederiz. 

Çamoluk Haber 

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2023, 15:39

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halkın sesi
Halkın sesi - 7 ay Önce

Allah kabul etsin. Son dönemde hastane iyi bağış aldı, inşAllah tüm eksikler giderilir zaman içerisinde.
Unutmadan ekleyelim, ilçemizin tek bankası olan Ziraat Bankası ndan en azından bir hesap açalım, bir kredi kartı alalım şubemize sahip çıkalım ki kapanma riski doğmasın.

Münevver kuru.
Münevver kuru. - 6 ay Önce

Allah kabul etsın nur içinde yatsınlar .

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205