Koçak Derneği Kongreye Ev Sahipliği Yaptı. Başkan Yavuz Yalçınkaya Güven Tazeledi!

Çamoluk Koçak Derneği olağan kongresi gerçekleştirildi. Tek listeye hakim yapılan kongrede Başkan Yavuz Yalçınkaya güven tazeledi.

Koçak Derneği Kongreye Ev Sahipliği Yaptı. Başkan Yavuz Yalçınkaya Güven Tazeledi!

Koçak derneği kongresi 15 Ekim 2023 Pazar günü Ümraniye Çakmak mahallesinde bulunan dernek binasında gerçekleşti. Kongreye katılım ilgi oldukça yoğun olduğu görüldü.

Kongreye, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik Başkan Vekili Halil Üdük, Sarpkaya Köyü Dernek Başkanı Halis Gümgüm, Bayırköyü Dernek Başkanı Alpaslan Şişman, Eğnir köyü Dernek Başkanı Dursun Yesir, Kılıçtutanköyü Dernek Başkanı Selim Varıcı, Yuvacık köyü dernek baskan vekili ve Çamoluk derneği yönetim kurulu üyesi Bekir Karabul, Gücer köyü Dernek Başkanı Çetin Kalebaşı, Yazılar ve Kurtuluş mahallesi Dernek Başkanı Fatih Sürücü, Fındıklı köyü Dernek Başkanı ve Çamoluk Derneği yönetim kurulu üyesi Necdet Arabul, Usluca köyü Dernek Başkan vekili Eyüp Aydın, Akyapı köyü Dernek Başkanı Fatih Başkan, Dulundas köyü Dernek Başkanı ve Çamoluk Derneği gençlik kolu başkanı Hafız Bakırhan, ve çok sayıda Koçak köylü cemiyeti katıldılar.

Kongreye Kur'an'ı Kerim tilaveti okunarak başlandı. Kongre akışını yönetim kurulu üyesi Kadir Çiftçi gerçekleştirdi. Protokol anons geçilerek selamlarken, Dernek Başkanı Yavuz Yalcınkaya, bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Daha sonra mikrofon uzatılan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım birer konuşma yaptı. Giresun Çamoluk Koçak Köyü Derneği Genel Kurulu ve Kongresi hayırlara  vesile olsun. Nazik davetleri için Çamoluk'lu hemşehrilerimize teşekkür ediyor, genel kurul kongresinin kendilerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'te selamlama konuşması gerçekleştirdi. Tekrar güven tazeleyen Yavuz Yalcınkaya ve yönetimine başarılar diledi.

Divan Başkanı Sinan Yalçınkaya, katipler Osman Yalçın kaya, ve Ercan Çiftçi yer aldı. Önceki dönem faaliyet raporu ve bilançosu okunduktan sonra Başkan ve yönetim kurulu üyeleri anonsu geçildi. Daha sonra oylamaya sunulan liste oylama usülü ile kabul edildi.

Çamoluk Haber olarak Koçak köyü Derneğine tekrar seçilip güven tazeleyen Yavuz Yalçınkaya ve yönetim kurulunu tebrik ederiz.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2023, 22:51

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205