Alucra Vakfı Eğlence Programını İleri Tarihe Erteleyerek Tepki Gösterdi.

İsrail'e tepki çığ gibi büyüyor! İsrail'in Gazze'ye düzenlediği kara ve hava saldırısı kamuoyunun tepkisini çekerken, tüm yurtta İsrail'in Gazze işgali ve zulmü protesto ediliyor.

Alucra Vakfı Eğlence Programını İleri Tarihe Erteleyerek Tepki Gösterdi.

Alucra Eğitim Vakfı'da hafta sonu tertiplediği eğlence programını iptal Kararı aldı.

Alucra Vakfının 21 Ekim 2023  Cumartesi günü haftalar öncesinden büyük özveri ve özenle tertiplediği "Anadolu Renkleri Beyoğlu'nda Buluşuyor" isimli, vadi yörenin birçok sanatçısının sahne alacağı, Resul Dindar'la final yapacağı eğlence programı ileri tarihe ertelendi.

Alucra Eğitim Vakıf Başkanı Süleyman Baba yönetim kurulu kararıyla programın iptal edilerek ileri tarihe ertelendiğini sosyal medya hesabından açıklama yaparak duyurdu.

Kararın bölge halkı tarafından takdirle karşılandı ve kararın olumlu olduğu yönünde sık yorumlar aldığı görüldü.

Alucra Vakfı Başkanı Süleyman Baba açıklamasında şu ifadelere değindi " Alucra Eğitim Vakfımız tarafından 21 Ekim Cumartesi yapmayı planladığımız "Anadolu Renkleri Beyoğlu'nda Buluşuyor" isimli programımız maalesef İslam coğrafyasında dökülen kan ve göz yaşının, işlenen insanlık suçunun vicdanlarımızla açtığı yaralardan dolayı yönetim kurulumuzun aldığı kararla ileri bir tarihe ertelenmiştir. Belirlenecek olan tarih ilerleyen günlerde paylaşılacaktır" dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2023, 06:31

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205