Kılıçtutan Köyü Derneği Hızlı Başladı

Kılıçtutan Köyü Derneği kısa sürede yaptığı çalışma ile dernek merkezi almak için harekete geçti.

Kılıçtutan Köyü Derneği Hızlı Başladı

Selim Varıcı başkanlığındaki Kılıçtutan Köyü(Cengeriş) derneği  kısa sürede yaptığı çalışma ile dernek merkezi almak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Kılıçtutan köyü 2 ay gibi kısa bir sürede istanbul ve Çamoluk ta  geniş  katılım ile 2 piknik düzenledi.

İlkkez, hem köyde hem de İstanbul'da etkinlik düzenleyen  dernek yönetimi, birlik ve beraberliği sağlayarak köye ait İstanbul’da dernek yeri  almak için etkinliklerde kampanya başlattı.

Kılıçtutan köylüleri tarafından yoğun ilgi gören kampanyaya ilk etapta bir milyonun üzerinde bağış geldi, Bu kampanyadan sonra tekrardan vatandaşlara konu ile ilgili bilgi verilmesiyle  yeni bir kampanya başlatan dernek yönetimin ilk üç günde eski bağış rakamını geçtiği kampanyanın da  22 ekim 2023 pazar gününe kadar devam edeceği açıklandı.

Kılıçtutan köyünün kısa sürede bu kadar yardım toplaması ve dernek merkezinin alınmasına ilgi göstemesi taktir topladı.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız dernek başkanı Selim Varıcı yaptığı açıklamada;"köyümüzün birlik beraberliği ve yoğun destekleri ile birlikte bu ay İstanbul’daki yerimizi alacağız inşaallah, Sesini tüm Türkiye ye duyuran Çamoluk ilçemizdede bu birlik ve beraberliğin sağlanmasını ve acil ihtiyaçimiz olan okulumuzun içinde bir kampanya başlatılmasını Çamoluklular olarak canı gönülden istiyoruz. " dedi

 Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2023, 14:56

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205