Akyapı Derneğinde Bayrak Değişimi!

Akyapı köyü Derneği geçtiğimiz hafta sonu kongresini gerçekleştirdi.

Akyapı Derneğinde Bayrak Değişimi!

Akyapı köyü derneği olağan genel kongresini yaparak yeni başkanını seçti. Fatih Başkan yönetiminde açılan kongrede Divan başkanlığına Ayhan Karaağaç getirildi Akyapı köyünden 2 adayın yarıştığı kongrede birlik beraberlik köyümüze yapılacak işler ile ilgili vaatlerde bulunuldu. 12 Kasım 2023 pazar günü İstanbul Ataşehir İnönü Mahallesi'nde bulunan akyapı köyü dernek lokalinde yapılan ve 2 adayın yarıştığı Akyapı köylüler tercihlerini Mesut Başkan'dan yana kullanarak yeni başkanlığını seçtiler. Bir önceki dernek başkanı Fatih Başkan'ın girmediği dernek başkanlığı seçimini Mesut Başkan ile Dursun Karaağaç arasında yapıldı. Yoğun ilginin olduğu kongrede ipi göğüsleyen Mesut Başkan oldu. Akyapı köyü dernek kongresinde Çamoluk Dernek Başkanı Hacı canik  selamları iletildi. Önceki dönem başkan olan Fatih Başkan ile Hacı Canik başkan istişare ederek çelenk hususunda afada bağış yapılması yönünde karar kıldılar. Yeni seçilen yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor. " Mesut Başkan, Abdurrahman Başkan, Osman Acar, Ahmet Kadıoğlu, Mürsel Başkan, Salim Bayramoğlu, Muhsin Dağıtmaç seçildiler.

Önceki dönem dernek başkanı Fatih Başkan, bir mesaj yayımladı mesajında şu ifadelere değindi " Görevde olduğum zaman zarfında birlik beraberlik edebiyatı yapmak yerine ayrılığa sebep olacak davranışlardan kaçınarak ezberbozan faaliyetler yapmaya özen gösterdim.Yardımlarınız için ayrı ayrı teşekkür eder yeni başkanımız Mesut Başkan'a ve yönetimine başarılar dilerim" dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2023, 01:41

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
RIDVAN ALKAN
RIDVAN ALKAN - 6 ay Önce

Yeni DERNEK BAŞKANI VE YÖNETİMİNİ TEBRİK EDİYORUM BAŞARILAR DİLİYORUM BAYRAĞI DEVREDEN BAŞKAN VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM SAYGILARIMLA RIDVAN ALKAN

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205