Çamoluk Haber Türkiye'nin Gündemini Değiştirdi.

Oktay Derelioğlu'nun trafik kavgasının farklı görüntülerini ortaya çıkararak olayın seyrini değiştirdi.

Çamoluk Haber Türkiye'nin Gündemini Değiştirdi.


5 Aralık 2023 salı günü İstanbul Kadıköy Erenköy Mahallesi Çamlıköşk sokağın girişinde meydana gelen trafik ihlali nedeniyle meydana gelen kargaşanın taraflarından biri olan , Eski futbolculardan Oktay Derelioğlu basına tek taraflı gerçek olmayan beyanlar vererek

Çamoluk Kutluca Köyünden Nurettin ve Zekai Karaçoban kardeşlerin tutuklanmasını sağlamıştı.
Kolunu çıktığını söyleyerek hasteneye giden ve hastanede hasta yatağında olayın mağduru olduğunu söyleyen Oktay Derelioğlu nedeniyle Çamoluklu Karaçoban kardeşler  3 gün boyunca, yazılı,görsel basın ve sosyal medyada liniç edildiler.
Çamoluk Haber'in ortaya çıkardığı görüntüler olayın seyrini baştan değiştirdi.
Oktay Derelioğlu kendi şeridinde gitiğini, iddia ederken ortaya çıkan görüntülerde şerit ihlali yaptığı ve tek şeritlik yolda ikinci araç olarak gitmeye çalıştığı ortaya çıktı.
Zekai Karaçoban'ın kullandığı araçta iki kişi olduğunu ve kendisine saldırıldığını söyledi, araçta tek kişi olduğu ortaya çıktı.
Karaçoban kardeşlerin düşmanca gelip kapısını açarak saldırdıklarını iddia etti, ortaya çıkan görüntülerde kapıyı kendi açıp  onunla konuşmaya gelen Nurettin Karaçoban'a tekme ile saldırdığı ardından da yumruk attığı gözleniyor.
Konuşabilirdik insanca, ne gerek var bunlara diyor, yanına konuşmaya gelene tekme ile saldırıyor.
Karımı korumak için mücadele ettim diyor, karısı Başak Derelioğlu  araçtan inip karaçoban kardeşlere vurmaya çalışıyor ve Nurettin Karaçoban'ı yere düşürüp tekmeliyor.
Bunlar  piskopat  ne içiyorlar diyerek itham ediyor, Karaçoban kardeşlerin sabıkası yok. bu zamana kadar da adliyelik işleri olmamış.
7 aralık 2023 günü ortaya çıkartarak, Çamoluk Youtube kanalında yayınladığımız görüntüler, ulusal basın tarafından da paytlaşılınca, tüm Türkiye Oktay Derlioğlu'nun gerçekleri gizleyerek manipülasyon yapmış olduğunu gördü.
Özellikle sosyal medyada Oktay Derelioğlu'na tepkiler çığ gibi büyümeye başladı.
Haberlerin altına yorum yazan vatandaşlar; Karaçoban kardeşlerinin serbest bırakılıp  Oktay Derelioğlu'nun tutuklanması gerektini ifade eden yorumlar yazdılar.
Çamoluk Haber olarak olay yerine gidip  görgü tanıkları ile de görüşerek onaların bilgilerine başvurduk
İşte Çamoluk Haber'in ortaya çıkararak gündemin değişmesine sebep olan görüntüler
Çamoluk Haber


 

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayram Tepetam
Bayram Tepetam - 5 ay Önce

Oktay bey size yakışmıyor bu yalanlar

Seyfullah kılıçdere
Seyfullah kılıçdere - 5 ay Önce

Futbolcu olmassa kim olursa olsun gereği acilen yapılmalı hata fulbolcu belgesine el konulmalıki birdaha böyle şımarıklığa kalkmasın

Yaşar GENÇKURT
Yaşar GENÇKURT - 5 ay Önce

Merak ettim görüntüleri izledim ve pes dedim. Bier insanın çevresi varsa sanınmışsa herkesi içeri attırır Ne güzel dünya. İçeri atan yargı neyi gerrkçe göstermiş oda bambaşka bir garabet. Burada görüntülere göre saldıran futbolcu. Anlıyorum sporcu kanı hareketli. Hem suçlu hem güçlü. Velevki Karaçoban kardeşler suçlu olsa bile. Adamlar orada esnaf. Neye göre tutukladın. Lütfrn adalet. Meşhura başka adalet adalet değildir vrsselam

Necdet Soran
Necdet Soran - 5 ay Önce

Necdet SoranKaraçoban ailesine geçmiş olsun der milli futbolcumuz Oktayı da kınıyorum suçlu olan odur

Orhan torun
Orhan torun - 5 ay Önce

karacoban aylesine gecmisolsun savciyada alah merhet ve vijdan versin suclari varmisgigibi davaci oluyorsun sana yaziklarolsun oktay davandan vazgec sana yakisani yap

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205