Kılıçtutan Köyü İmamevi ve Misafirhane Hizmete Hazır

Kılıçtutan (Cengeriş) Köyünde yapılan İmam evi ve misafirhane son yapılan düzenlemeler ile hizmete hazır hale getirildi.

Kılıçtutan Köyü İmamevi ve Misafirhane Hizmete Hazır

Kılıçtutan Köyü  Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde yapılan çalışma ile hizmete hazır hale getirilen iki katlı yapı, dış cephe montalama işinin de sona ermesiyle birlikte hizmete hazır hale getirildi.
Köyde hizmet verecek binanın bitirilmesi  ile ilgili olarak bilgi veren Kılıçtutan Köyü Dernek Başkanı Selim Varıcı,bu hizmetten sonra, en kısa sürede İstanbul'da mülkiyeti Kılıçtutan derneğine ait dernek binasının aktif hale getirilerek köylülerin hizmetine sunulacağını açıkladı.
Selim Varıcı yaptığı açıklamada:
Kılıçtutan köyü dernek yönetimi sağladığı birlik ve beraberlikle, Haziran ayında İstanbul'da ve Çamoluk'ta Cengeriş kavaklı bükünde yaptığı 2 festivalle Kelkit vadisinde ses getirmiş, birlik ve beraberliği sağlamış, herkesin dernek yönetimene verdiği destekle beraber bir çok proje de aktif edilmiştir.
Çamoluk' ta birlik ve beraberlikle hareket edildiğinde, bir çok konunun çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşması ve hizmet üretmesi çözüm odaklı çalışmaları herkese örnek teşkil etmiştir.      

Dernekler; birlik ve beraberliğin sağlandığı akrabalık ilişkilerinin güçlendirildiği, gençlerimizin gelenek örf ve adetlerimizi gördüğü, öğrendiği ve kaynaşmanın sağlandığı mekanlardır.

Derneğimiz,  içinde bulunduğumuz süreçte, gençlere yönelik yaptığı etkinlikler ve faydalı çalışmalarında da, güzel sonuçlar ortaya koyarak, bu konuda da örnek teşkil etmiş ve tüm Kelkit vadisinin takdirini kazanmıştır dedi.

Çamoluk Haber
 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2024, 19:49

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
V. G.
V. G. - 4 ay Önce

Köylerimizde ne okul var, ne öğretmen var, ne ziraat mühendisi var, ne veteriner var, ne de ebe var. Bol bol imam ve imam evi var.

Orhan torun
Orhan torun - 4 ay Önce

hayırlı olsun Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205